Sıvı soğutma cızırtı sesi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Serdark

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
İyi günler. Sıvı soğutmanın işlemci üzerinde olan kısmından cızz… şeklinde sürekli bir ses geliyor. Normal bir durum mu öncesinde böyle bir ses yoktu.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
O pompanın içindeki sıvıyı çeviren fanın sesi zamanla arızalanır ve ses yapmaya başlar. Soğutmada sıkıntı yoksa kullanmaya devam edebilirsin. Tamiri yok değişim olur ancak ki oda pahalı iş araştırdım daha önce öyle kullan ses raharsız edici değilse. Bende ki CM Nepton 240M 'de 4 aydır var aynı sorun var soğutmada sıkıntı olana kadar kullanıcam el mecbur bütçe oluşana dek.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Oluyor, garantisi varsa yolla tabiki. Ben garantisi bitmiştir diye söylemedim onu. Genelde 3-4 yıl sonra olur bu sorun garanti bitince yani sende erken olmuş ürün ne?

KS

Serdark

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Ben bu ürünü itopyadan almıştım. Ürün arızalı çıkarsa aynı ürün yerine aynı fiyattaki farklı bir ürün alabilme şansım var mı peki bir bilginiz var mı bu konuda?

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Ürünün sorunu varsa aynısını verirler. Genelde ürün değişim süresi ilk 15 gün diye biliyorum ama ürün değişimi yapılabilirler belki müşteri hizmetlerini ara sor itopya 'ya.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri