Corsair 4000X gibi duruyor.
Hocam 2nci kontrolcüyü takmayı becerebilirsem sıkıntı olmaz , üstüne fan bile alabilirim 1 tane dahaBence kasadan havayı 2 fan atsa iyi olur. Ekstra kontrolcü bağlanması sorun olmayacaksa tabi.
Hocam sana neden güvenmiyimŞimdi baktım fotolara sonra senin mesajı gördüm . Bro kasanın modeli ne biliyomusun ?
Hocam 2nci kontrolcüyü takmayı becerebilirsem sıkıntı olmaz , üstüne fan bile alabilirim 1 tane daha![]()
Hocam birde bu ikinci rgb kontrolcüsünde güç yeri yok sadece rgb kontrolü varCorsair 4000X gibi duruyor.
Ne aşamasında sorun yaşıyorsunuz?Hocam 2nci kontrolcüyü takmayı becerebilirsem sıkıntı olmaz , üstüne fan bile alabilirim 1 tane daha![]()
Hocam 4 pinli usb kablosu var ve anakarttan da pek anlamıyorum.Audio kablosu gibi aynı büyük ama sadece 4 pini doluNe aşamasında sorun yaşıyorsunuz?
Hocam normalde orada bir kapak var önce kapağı çıkartıyorsunuz sonrada hdd bölümlerini söküyorsunuz ondan sonra 360mm takılabiliyoro alttaki metal plaka sökülemiyor muymuş ? 360 mm radyatör birçok kasada problem malesef.
ROG STRİX B-660 A WİFİ hocamROG B550-A dimi bu anakart?
bunu sataya bağlayıp direk kullanıyor muyuz hocam ?Bu PDF dokümanda 16. sayfada ne nerede yazıyor. 8-9-10 numaralı portlar USB olan portlar ama anakartınızda 1 adet USB 2.0 port var ki buda 1 adet kontrolcüye izin veriyor haliyle. Ya iç portunuzdaki o USB soketini çoğaltan NZXT INTERNAL Siyah Usb 2.0 4 Port Hub - 179 TL bu üründen alacaksanız yada o 2. kontrolcüyü bağlamayacaksınız.
Hocam sistemin son durumu bu şekildedir.İşlemci olmadığından dolayı FAN hızlarını ayarlıyamıyorum ve çok hızlılar sanki kasa yerinden ucacak gibiBu NZXT HUB anakart üzerindeki o 1 tane olan USB soketini çoğaltıyor. Bağlantıyı bu HUB üzerine yapıyorsunuz. Bu sayede 2 tane HUB bağlayabilirsiniz sisteme.
Hocam daha işlemci olmadığı için soğutuğucuyu takmadımSoğutucuyu bağlamadan mı çalıştırdınız? O sistemi o halde test için bile kullanmanızı önermem bu yüzden soruyorum.