Sıvı Soğutma Önerisi (08.02.2022)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

WesTHooD

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhabalar, Sıvı soğutma almayı düşünüyorum aklımda bu üç model var sizce bu üç model içerisinde en iyisi hangisidir bilgilerinizi paylaşır mısınız ?
Modeller: Corsair H150i Elite Capellix
MSI CoreLiquid K360
Gigabyte AORUS WATERFORCE X 360

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Cvp: Sıvı Soğutma Önerisi (08.02.2022)

Sadece bunlar olacaksa MSI ürün buradaki en iyi soğutucu. Sonra hemen arkasında Corsair modeli seçebilirsiniz. AORUS modelde başarılı aslında ama bazı sıkıntıları var.

NOT : Corsair ürününü MSI ve ASUS sistemlerde RGB uyumlu olarak sorunsuz bir şekilde kullanabilirsiniz. MSI ürünü sadece MSI anakartta RGB sistemini kontrol edebilirsiniz. Gigabyte markasının da benzer şekilde RGB uyumu sadece kendi yazılımına özel.

KS

WesTHooD

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
RE: Cvp: Sıvı Soğutma Önerisi (08.02.2022)

ugur.gozaydin' Alıntı:
Sadece bunlar olacaksa MSI ürün buradaki en iyi soğutucu. Sonra hemen arkasında Corsair modeli seçebilirsiniz. AORUS modelde başarılı aslında ama bazı sıkıntıları var.

NOT : Corsair ürününü MSI ve ASUS sistemlerde RGB uyumlu olarak sorunsuz bir şekilde kullanabilirsiniz. MSI ürünü sadece MSI anakartta RGB sistemini kontrol edebilirsiniz. Gigabyte markasının da benzer şekilde RGB uyumu sadece kendi yazılımına özel.

Peki sizin öneriniz nedir sıvı soğutma konusunda işlemciyi en iyi soğutabilecek sıvı soğutma hangisi sizce

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145

1. Arctic Liquid Freezer II - 280 A-RGB - 2.625 TL
  2. Arctic Liquid Freezer II - 360 A-RGB - 2.789 TL
  3. Arctic Liquid Freezer II - 420 A-RGB - 3.100 TL - Kasanız destekliyorsa bu 420mm olanını alın derim.
Bu Alman markası piyasadaki en iyi fiyatı en iyi kaliteyi en uygun fiyata alabileceğiniz ürünlere sahip. Kendimde bir hava soğutmasını kullanıyorum pişman etmez. Zaten yurtdışı kaynaklardaki incelemeler bakarsanız piyasadaki sizin attıklarınız dahil pek çok markanın aşırı pahalı ürünleriyle denk yada daha iyi sonuçlar verdiğini görürsünüz.

KS

WesTHooD

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
RE: Cvp: Sıvı Soğutma Önerisi (08.02.2022)

ugur.gozaydin' Alıntı:
  1. Arctic Liquid Freezer II - 280 A-RGB - 2.625 TL
  2. Arctic Liquid Freezer II - 360 A-RGB - 2.789 TL
  3. Arctic Liquid Freezer II - 420 A-RGB - 3.100 TL - Kasanız destekliyorsa bu 420mm olanını alın derim.
Bu Alman markası piyasadaki en iyi fiyatı en iyi kaliteyi en uygun fiyata alabileceğiniz ürünlere sahip. Kendimde bir hava soğutmasını kullanıyorum pişman etmez. Zaten yurtdışı kaynaklardaki incelemeler bakarsanız piyasadaki sizin attıklarınız dahil pek çok markanın aşırı pahalı ürünleriyle denk yada daha iyi sonuçlar verdiğini görürsünüz.
Ben zaten Almanya'da yaşıyorum kasa olarak Thermaltake View 71 alacağım sizin öneriniz üzerine sıvı soğutmada MSI almayı düşünüyordum bir bunlara da göz atayım.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145

6 yıl garantili çok başarılı bir markanın ürünleridir bıraktıklarım. Bence o ürünlerden tercih yapın.

Kasa konunuz üzerinden ilerleyelim. 2 farklı yerden zor oluyor. Bu konuyu kapatıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri