- Tepki
- 1
3000 TL civarlarında verebilirim.Bütçe nedir ? Kasa üst tarafa 2 fan destekliyor tahminimce 240mm sıvı soğutma takılabilir.
![]()
DeepCool LS520 RGB 240 mm İşlemci Sıvı Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz DeepCool LS520 RGB 240 mm İşlemci Sıvı Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! DeepCool LS520 RGB 240 mm İşlemci Sıvı Soğutucu özelliklerini incele, 2.754,05 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
2 Adet fan desteklediği yazıyor , tahminimce sıvı soğutmada sığar. Sığmazsa onu ön tarafa alıp fanları yukarı takarsınız.3000 TL civarlarında verebilirim.
Kasaya baktım da üstü çok dar geldi bana o yüzden yardım almak istedim uyar mı diye.
Kesinlikle güzel tercih olur bu model.Bütçe nedir ? Kasa üst tarafa 2 fan destekliyor tahminimce 240mm sıvı soğutma takılabilir.
![]()
DeepCool LS520 RGB 240 mm İşlemci Sıvı Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz DeepCool LS520 RGB 240 mm İşlemci Sıvı Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! DeepCool LS520 RGB 240 mm İşlemci Sıvı Soğutucu özelliklerini incele, 2.754,05 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
İkisinin arasından hangisini önerirsiniz?Kesinlikle güzel tercih olur bu model.
Ayrıca;
![]()
Cooler Master MasterLiquid ML240L V2 RGB 240mm Intel(1700p/1851p)-AMD Uyumlu Sıvı Soğutucu
Cooler Master MasterLiquid ML240L V2 RGB 240mm Intel(1700p/1851p)-AMD Uyumlu Sıvı Soğutucu fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
Bu modeli de düşünebilirsin buda gayet performanslıdır.
Valla bilemedim, deep cool kullananlar var herhangi bir şikayet iletmediler, cooler masterın da bu modeli çok tutuldu kötü yorum görmedim ben hiç. Ben şöyle ilerlerdim bu husus da hocam alınabilecek modelleri aklıma koyardım, hangisini kampanya da yakalarsam onu alırdım.İkisinin arasından hangisini önerirsiniz?
çok teşekkür ederimValla bilemedim, deep cool kullananlar var herhangi bir şikayet iletmediler, cooler masterın da bu modeli çok tutuldu kötü yorum görmedim ben hiç. Ben şöyle ilerlerdim bu husus da hocam alınabilecek modelleri aklıma koyardım, hangisini kampanya da yakalarsam onu alırdım.
Rica ederim.çok teşekkür ederim
DeepCool’un siparişini verdim inşallah sorun yaşamam kasaya uyar işimi görürDeepcool kesinlikle fark atar 7600x 2 k CADOFVAR oyununda yazamamış olabilirimfull ayar 63/67 derece arasında gidiyor
Hayırlı olsun hocamDeepCool’un siparişini verdim inşallah sorun yaşamam kasaya uyar işimi görür![]()