Öneri Sıvı Soğutma Önerisi

sonix38

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
Thermaltake th 240
Thermaltake water 3.0
Deepcool LS520
Deepcool LT520
Lian Li Galahad AIO 240
Nzxt Kraken X53
Id Cooling 240
Sizce bu modellerden hangisini almalıyım
Bütçe 3k altı
Anakartımda argb desteği yok bir sıkıntı olur mu

YunusBaltacı

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
78
Hocam bu Tier list işinize yarayacaktır Tier 1'den olanlardan seçmeye çalışın olabildiğince:

Smyrneos

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
225
Thermaltake th 240
Thermaltake water 3.0
Deepcool LS520
Deepcool LT520
Lian Li Galahad AIO 240
Nzxt Kraken X53
Id Cooling 240
Sizce bu modellerden hangisini almalıyım
Bütçe 3k altı
Anakartımda argb desteği yok bir sıkıntı olur mu
Hangi işlemci için satın almak istiyorsunuz ve hangi kasaya sahipsiniz? Bu arada yukarıdaki yorumda belirtilen listeyi takip edebilirsiniz. Yıllardır o listeye göre soğutucu satın alıyorum. Haftalar önce forumda listeyi paylaşmaya başlamıştım, başkalarının da o listeyi önermesi hoşuma gitti.

KS

sonix38

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
Hangi işlemci için satın almak istiyorsunuz ve hangi kasaya sahipsiniz? Bu arada yukarıdaki yorumda belirtilen listeyi takip edebilirsiniz. Yıllardır o listeye göre soğutucu satın alıyorum. Haftalar önce forumda listeyi paylaşmaya başlamıştım, başkalarının da o listeyi önermesi hoşuma gitti.
Hocam şuan işlemcim xeon3440 fakat yazın yükseltme yapacağım için iyi birşey olsun istiyorum

Smyrneos

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
225
Hocam şuan işlemcim xeon3440 fakat yazın yükseltme yapacağım için iyi birşey olsun istiyorum
Şimdi hangi işlemci ve kasayı kullanacağınıza bağlı. Örnek vermek gerekirse Ryzen 5 5600 için 240mm lik bir sıvı soğutucu yeter, Ryzen 5 5900x kullanacaksanız 360mm almanız gerekir gibi. Ayrıca kullanacağınız kasa da önemli, her sıvı soğutucu her kasaya uymayabiliyor.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri