Sıvı Soğutma Önerisi

brkndgn

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
msı kasa var elimde bununla herhangi bir sıvı sogutma alabilir miyim? 3 k ya kadar sıvı sogutma için önerileri bekliyorum. Ryzen 5 5600x var elimde. 85 derecede calısıyor su an oyunlarda bunu azaltmak istiyorum. Yardımcı olabilir misiniz?

IV.PALADADDY

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
776

:GHOST:

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
28
msı kasa var elimde bununla herhangi bir sıvı sogutma alabilir miyim? 3 k ya kadar sıvı sogutma için önerileri bekliyorum. Ryzen 5 5600x var elimde. 85 derecede calısıyor su an oyunlarda bunu azaltmak istiyorum. Yardımcı olabilir misiniz?
Knk bendede ryzen 5 5600x var gamebooster infinty 360mm kullanıyorum boşta 20° fln çalışıyor ama bence 240mm al gitsin öneririm marka alırken bende supelendim ama iyki almışım

Ekli dosyalar

• IMG-20230909-WA0010.jpeg
    IMG-20230909-WA0010.jpeg
    854.8 KB · Görüntüleme: 14
KS

brkndgn

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Tam kasa modeli nedir?

MSI Mag Forge 100M, Temperli Cam, 2X Rgb Fan, 1X 120Mm Fan Atx Gaming Bilgisayar Kasası​

Linkli eklemiştim de ondna adını yazmamıstım bundan var

Msi 100r olduğunu düşünerek arctic 240mm
Kasaya uygun olması sebebiyle mi bunu önerdiniz neden arctic? Daha önce markayı duymadım da deepcooldan daha iyi midir? arkadaşın önerdiği deepcoolla kıyaslarsak hangisi iyidir

KS

brkndgn

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Arkadaşlar seçenekleri bi 3 e indirdim sizce hangisi alınmalı?

Cooler master 2800 tl RGB'si var hani çok şart değil ama bi olsa tatlı olur diye hem de 2800 tl diye cazip geldi
Arctic Liquid 3300 tl RGB yok ama arkadaş yazdıktan sonra araştırdım kaliteli ve sesiz diyor herkes.
Deep Cool LT520 3050 tl RGB'si de var fan hızı falan düşüktü sanırım.

Bu 3ü arasından hangisini almak en mantıklısı olur? Performans fiyat olarak baktığınızda indirim vb bir şey bekleniyor mu beklemek daha iyi olur mu?

Çok sordum kusura bakmayın baya meşgul ettim sizleri de.

@1stKenpachi. @Sahuraka @Syqex

:GHOST:

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
28
Arkadaşlar seçenekleri bi 3 e indirdim sizce hangisi alınmalı?

Cooler master 2800 tl RGB'si var hani çok şart değil ama bi olsa tatlı olur diye hem de 2800 tl diye cazip geldi
Arctic Liquid 3300 tl RGB yok ama arkadaş yazdıktan sonra araştırdım kaliteli ve sesiz diyor herkes.
Deep Cool LT520 3050 tl RGB'si de var fan hızı falan düşüktü sanırım.

Bu 3ü arasından hangisini almak en mantıklısı olur? Performans fiyat olarak baktığınızda indirim vb bir şey bekleniyor mu beklemek daha iyi olur mu?

Çok sordum kusura bakmayın baya meşgul ettim sizleri de.

@1stKenpachi. @Sahuraka @Syqex
Colleraster iyi dir

KS

brkndgn

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
@Syqex Arctic benim kasama olmadı ama MSI Mag Force 100m vardı herhangi başka sıvı sogutma alsam takabilir miyim? Arctic mi fazla kalın diğerlerine göre. Rame değdiği için ileri itemiyorum ve üstten tornavida yerleri denk gelmiyor

Sahuraka

Moderatör
Moderatör
Tepki
4,967
@Syqex Arctic benim kasama olmadı ama MSI Mag Force 100m vardı herhangi başka sıvı sogutma alsam takabilir miyim? Arctic mi fazla kalın diğerlerine göre. Rame değdiği için ileri itemiyorum ve üstten tornavida yerleri denk gelmiyor
Arctic diğerlerine göre bi tık daha kalın

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri