Sıvı soğutma ses sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Semih48

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
78
msi mag coreliquid 240r sıvı soğutmayı kullanıyorum. sistemi ilk açtığım zaman sıvı soğutmanın radyatör kısmından tıkır tıkır sesler geliyor. daha sonra bu sesler yavaş yavaş azalıyor. ama aralarda yine tık tık tık sesler geliyor. sesler gelirken bazen kasanın üstünden vurduğum zaman ses kesiliyor. bir süre sonra yeniden tık tık ses gelmeye devam ediyor. bunun nedeni ve çözümü nedir ?

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Cvp: Sıvı soğutma ses sorunu

Sıvı akışından kaynaklı pompa sesi. Genelde olan bir durumdur bu ve ürüne bağlı ses az veya çok olur. Yapacak pek bir şeyiniz yok. Aynı durumdan @"BatuhanKLC" 'de muzdarip. :)

KS

Semih48

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
78

olağan bir durum olduğundan bahsediyorsanız ürünü kullanmaya devam edicem. fikriniz nedir

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145

Az veya çok her olan bir durumdur dediğim gibi. MSI Center yazılımından pompa devri ayarı yapın kontrol edin hangi devirden sonra veya spesifik bir devirde mi ses oluyor bakın. Ayarı bu devir noktalarından uzak tutun.

BatuhanKLC

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
757
Semih48' Alıntı:
msi mag coreliquid 240r sıvı soğutmayı kullanıyorum. sistemi ilk açtığım zaman sıvı soğutmanın radyatör kısmından tıkır tıkır sesler geliyor. daha sonra bu sesler yavaş yavaş azalıyor. ama aralarda yine tık tık tık sesler geliyor. sesler gelirken bazen kasanın üstünden vurduğum zaman ses kesiliyor. bir süre sonra yeniden tık tık ses gelmeye devam ediyor. bunun nedeni ve çözümü nedir ?

Tr garantili ise garantiye yollayıp V2 göndermelerini rica edin . Soğutma performansı da düşecek yakında ...

KS

Semih48

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
78

evet amazondan aldım .satıcı ebrar bilgisayardı. siz neler yaşadınız kısaca anlatır mısınız ?

BatuhanKLC

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
757
RE: Cvp: Sıvı soğutma ses sorunu

Semih48' Alıntı:
evet amazondan aldım .satıcı ebrar bilgisayardı. siz neler yaşadınız kısaca anlatır mısınız ?

Bahsettiğiniz sesten kısa bir süre sonra fan devri sorunları başlayacak , ardından da pompa görevini yerine getirmeyip işlemcinin ısınacak . Bu şekilde işliyor süreç .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri