SİYAH EKRAN SORUNU

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

myJinx

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Selam arkadaşlar şöyle bir sıkıntım var ;  Herhangi bir oyunda , oyuna giriş attıgım an siyah ekran geliyor ve bir işlem yapamıyorum öyle kalıyor , bilgisayarı kapatıp açıyorum sorun çözülüyor ancak . günde 1 2 defa oluyor ve can sıkıcı oluyor.  bu arada siyah ekran geldiginde bilgisayar çalışmaya devam ediyor .  
bilgisayarımın özellikleri ;  msi gtx 1060 6gb   ryzen 5 1600    8 gb ram  6 çekirdek   , ssd'i yoktur.
sebebi nedir bu oyuna girince siyah ekran veriyor ? herzaman olmuyor mesela cs go ya giriyorum hiç sorun yok. ama başka oyuna geçiyorum  siyah ekran geliyor .  bazen cs go da veriyor. oyun fark etmiyor. 

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
KS

myJinx

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
https://www.nvidia.com/object/physx-9.17.0524-driver.html bu linkteki dosyayı indirip kurar mısın? Sorunun sebebi eski veya eksik olmasından kaynaklanıyor olabilir. Kurulumdan sonra PC 'ye reset at sonra dene. İşe yaramaz ise PC 'yi güvenli modda başlat ve https://www.guru3d.com/files-details/display-driver-uninstaller-download.html bu linkteki yazılım ile e.kartı sürücünü sil ve güncel sürüyü indirip kur sonra PC 'yi yeniden başlat ve tekrar dene.

güvenli modda internet bağlantısı yok nasıl indirip yükleyecem . tekrar eski moda dönmem gerekecek . güvenli modda silip  . normal modda yüklesem olur mu

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
En üstteki Tavsiye edilen yazana tıklayacaksın o zaten sistemden kaldırdıktan sonra sistemi güvenli moddan çıkartıp normal açacak sonra indirdiğin güncel sürücünü kurup denemelerini yaparsın.

KS

myJinx

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
En üstteki Tavsiye edilen yazana tıklayacaksın o zaten sistemden kaldırdıktan sonra sistemi güvenli moddan çıkartıp normal açacak sonra indirdiğin güncel sürücünü kurup denemelerini yaparsın.

1.ciye tıkladım .  3.cü deki seçenegede tıkladım sıkıntı olur mu . şimdi siteden güncel sürümü indirdim yüklüyorum.

KS

myJinx

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
1. olana tıklaman gerekti 3. olana tıklaman sorun olmuş olabilir. Beklemedeyiz.

bir sıkıntı yok gibi. güncelledim . driverları . ama sen öyle diyince içime bir sıkıntı geldi.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Sorun olursa yeniden aynı işlemleri yaparsın bu sefer doğru olana tıklarsın sorun olmaz bir daha yapman. Başka bir sorun yoksa konuyu kapatalım.

KS

myJinx

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
Sorun olursa yeniden aynı işlemleri yaparsın bu sefer doğru olana tıklarsın sorun olmaz bir daha yapman. Başka bir sorun yoksa konuyu kapatalım.

başka sorum yok . teşşekür ederim. yardımlarınız için

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri