Soru Sizce AMD Mi NVIDIA Mı?

Bayterek

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
246
Sana göre öyle hocam 😀 bütçeyi çıkarırsan aklından çoğu yerde intel daha önce
şuan intel daha ucuz diye biliyorum

Aynı düşünmüyorum. Oyun için kesinlikle NVIDIA tercih ederim. Şahsen bu konuda tartışmaya kapalıyım. Kendi fikrim değişmeyecek hiç bir türlü. Sizin fikriniz farklı olabilir saygı duyarım.

Diğer işler için tercihi bilmiyorum ve beni de ilgilendirmiyor.
fps oyunlarındamı grafik tabanlı oyunlardamı ?

IronMusk

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,874
Sadece oyun oynayacaksan amd al, sorun çıkarmazsa oynarsın. Yok iş yapımcam blender vs dersen 3060 ı 6700xt ye tercih et. Tartışmak çok mantıksız paran varsa nvidia alırsın zaten.

Bayterek

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
246
Aynı düşünmüyorum. Oyun için kesinlikle NVIDIA tercih ederim. Şahsen bu konuda tartışmaya kapalıyım. Kendi fikrim değişmeyecek hiç bir türlü. Sizin fikriniz farklı olabilir saygı duyarım.

Diğer işler için tercihi bilmiyorum ve beni de ilgilendirmiyor.
nedeni nedir birde

Bayterek

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
246
ha bu arada bir oyunun ön belleğe yüklenip yüklenmediğini nerden bilebiliriz

KOCAEFE

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
658
nedeni nedir birde
Nedenini daha önce defalarca yazdım ama genellikle itiraz ediliyor. Fark etmez yine yazayım:

1. AMD ekosisteme sahip komple bilgisayar aldım ama AMD ekran kartlarının hepsi arıza çıkardı. 6 ay boyunca çözemedim. En son NVIDIA geçmekle çözüm üretebildim. Tüm sorunlar ortadan kalktı.

2. NVIDIA ile AMD'nin FPS olarak denk denilen 2 kartı hep karşılaştırdığımda NVIDIA kartların görüntü kalitesi daha yüksekti ve AMD kartlarda garip şekilde küçük küçük anlık donmalar yaşanıyordu.

3. AMD yazılımı hep sorun çıkarıyor, özellikle son dönemde. RX 500 serisinden beri...

4. Güven kaybını tekrar kazanmak zordur. Kolay gelsin AMD ekran kartları. (İşlemci için farklı düşünüyorum)

Hüsom

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
761
Nedenini daha defalarca yazdım ama genellikle itiraz ediliyor. Fark etmez yine yazayım:

1. AMD ekosisteme sahip komple bilgisayar aldım ama AMD ekran kartlarının hepsi arıza çıkardı. 6 ay boyunca çözemedim. En son NVIDIA geçmekle çözüm üretebildim. Tüm sorunlar ortadan kalktı.

2. NVIDIA ile AMD'nin FPS olarak denk denilen 2 kartı hep karşılaştırdığımda NVIDIA kartların görüntü kalitesi daha yüksekti ve AMD kartlarda garip şekilde küçük küçük anlık donmalar yaşanıyordu.

3. AMD yazılımı hep sorun çıkarıyor, özellikle son dönemde. RX 500 serisinden beri...

4. Güven kaybını tekrar kazanmak zordur. Kolay gelsin AMD ekran kartları. (İşlemci için farklı düşünüyorum)
aynı şekilde 3-4 ay içerisinde 2 kart değiştim (6700 ve 6700xt) çözümü 3060ti'a geçmekte buldum

Hüsom

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
761
6700 3070 gücünde siz bile güç azaltarak çözüm bulmuşsunuz yani bence en büyük canlı ornek
dostum biliyorum denkliğini üstelik 6700 2k kartı fakat kartı kullanamıyordum şimdi burda 10-20 fps mi daha mantıklı kartı kullanamamak mı afk kalmaktan yediğim banın haddi hesabı yok 1 hafta 1 hafta şeklinde aylarca yedim.

Sahuraka

Moderatör
Moderatör
Tepki
4,967
dostum biliyorum denkliğini üstelik 6700 2k kartı fakat kartı kullanamıyordum şimdi burda 10-20 fps mi daha mantıklı kartı kullanamamak mı afk kalmaktan yediğim banın haddi hesabı yok 1 hafta 1 hafta şeklinde aylarca yedim.
Hayır o anlamda değil arkadaşlar çok sorun olmuyor dedi ya canlı örneğinisiniz siz

Berking

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
313
vatman hatası aynı win 11 gibi cracklı yazılım kullanmassanız orjinal lisanslı yazılımlar kullanırsanız sıkıntı cıkacağını sanmamve doğru driverlar kurulursa
alacağınız işlemciyede bağlı intel alcakasanız nvidia amd alcaksanız amd kart alcaksınız işinize görede değişir render vs işlerle uğraşıyosanız teknik işlerle intel nvidia ikilisi iyi olur ama öteki türlü hard gaming oyuncuysan amd işlemci amd ekran kartı
daha önce orjinal win 11 kullandım 6700 XT vardı hata alıyordum.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri