Soru Sizce AMD Mi NVIDIA Mı?

Bayterek

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
246
İlk iki örneğim kartlarla alakalı zaten , diğeri genel olarak AMD için geçerli.

Sürekli derken , hata almayan insanların hata almadım diye konu açmasını beklemediğimiz için böyle geliyor olabilir. Sürekli olan bir durum yok. Uzun süredir forumda Wattman konusu açılmadı mesela.
bu şey gibi oldu bi üründe kötü yorum varsa kötüdür mantığı aslında düşüncenize katıldım mantıklı geldi teknolojik bir urun elektiriksel bir ürün bu şans işi mesela nvidia kart aldım coil whine sorunu var bu ne demek her nvidia karttamı coil wihne sorunu olcak hayır bana kalırsa amd kartlarında watman sorunuda şans işi kimi kartta cok olur kimisinde az

Hüsom

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
761
Sürekli derken , hata almayan insanların hata almadım diye konu açmasını beklemediğimiz için böyle geliyor olabilir. Sürekli olan bir durum yok. Uzun süredir forumda Wattman konusu açılmadı mesela.
millet konu açsa nafile çünkü çözümü yok böylesine yıllardır piyasada olan bir şirket hala şu hatayı fixleyemedi ama işlemci tarafında çok iyiler

Bayterek

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
246
millet konu açsa nafile çünkü çözümü yok böylesine yıllardır piyasada olan bir şirket hala şu hatayı fixleyemedi ama işlemci tarafında çok iyiler
r7 5800x kullanıyorum i7 13700kf almayı planlıyorum fiyattan dolayı dur bakalım amdmi iyi intelmi :D

bide bir arkadaş intele yönlendirdi kafama girdi şimdi onuda dersem bu konu alevlenir gider :D

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
r7 5800x kullanıyorum i7 13700kf almayı planlıyorum fiyattan dolayı dur bakalım amdmi iyi intelmi :D

bide bir arkadaş intele yönlendirdi kafama girdi şimdi onuda dersem bu konu alevlenir gider :D
5800x gayet güçlü bence değiştirmeyin ileride ihtiyaç olunca daha güncel bir işlemci alın

Hüsom

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
761

oynadığın oyunlar önbellek istiyorsa amd'den şaşma

Bayterek

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
246
aslında intel işlemcide ennn iyi diyenlerde veya amd en iyi işlemciyi yapan firmadır diyenleri anlamıyorum cünkü coğu hep amd işlemci kullanmış sen o markaya takılırsan sana göre tabiki en iyisi o olur 2 markanında ürünlerine bak ona göre yorum yap

Sahuraka

Moderatör
Moderatör
Tepki
4,967
Amd işlemcilerin tek avatanji onbelle ve soket onun harici intel daha iyi
Kartlarda ise amd f/p ama sorunlu olabiliyor biraz şans işi

Bayterek

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
246
oynadığın oyunlar önbellek istiyorsa amd'den şaşma
heh mesela inteli anlamıyorum niye cıncık kadar önbellek koyuyosun taş gibi işlemcilerin var kouy önbelleği geç öne

Amd işlemcilerin tek avatanji onbelle ve soket onun harici intel daha iyi
Kartlarda ise amd f/p ama sorunlu olabiliyor biraz şans işi
benim kendi şahsi görüşüm amd intelle aynı ön belleğe sahip olsa intel geçer amdyi

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
aslında intel işlemcide ennn iyi diyenlerde veya amd en iyi işlemciyi yapan firmadır diyenleri anlamıyorum cünkü coğu hep amd işlemci kullanmış sen o markaya takılırsan sana göre tabiki en iyisi o olur 2 markanında ürünlerine bak ona göre yorum yap
Hiç bir şeyi marka bazında düşünmemeliyiz. Model bazında düşünmek daha doğru

Hüsom

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
761
intel işlemci konusunda amd kadar yenilikçi değil eğer inovasyon yaparlarsa rekabet artar

Sahuraka

Moderatör
Moderatör
Tepki
4,967
En güçlü işlemcinin AMD'de olduğunu , DDR5 12900K işlemcisinin DDR4 5800X3D ile kapıştığını unutmayalım :D
Amd nin işlemcileri yeni çıktı intel daha çıkarmadı suanki işlemcisi geçen seneki soket yeni soketi bekleyin

Bayterek

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
246

Bayterek

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
246

KOCAEFE

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
658
Bana sorucak olursanız oyun oynuyacaksak amd
diğer işler için nvidia
ama ben nvidiacıyım. gelin biraz bu konu hakkında tartışalım :)
Aynı düşünmüyorum. Oyun için kesinlikle NVIDIA tercih ederim. Şahsen bu konuda tartışmaya kapalıyım. Kendi fikrim değişmeyecek hiç bir türlü. Sizin fikriniz farklı olabilir saygı duyarım.

Diğer işler için tercihi bilmiyorum ve beni de ilgilendirmiyor.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri