ss prime ciddi şekilde öneririm f/p ürünü ayrıca görünüme bakacaksan dpı sormanada gerek yok BİM’den 50 tllik mouselar çoğu mouse görünümden daha iyi
Max edeceği 100tl git bimden al daha iyikanka tabiki öyle değil malzeme kalitesi dpı falan önemli ama hep kaliteli dpı yüksek hemde güzel görünen bir fare arıyorum bence rampage smx -r21 bu konuda iyi hem fiyatıda uygun
500 TL bütçeyle öyle birşey bulabileceğini sanmam ama sen yinede bak derimkanka tabiki öyle değil malzeme kalitesi dpı falan önemli ama hep kaliteli dpı yüksek hemde güzel görünen bir fare arıyorum bence rampage smx -r21 bu konuda iyi hem fiyatıda uygun
500TL ye yok başkaege senin için ss primeden başka hangi mause güzel?
Sırayla ucuzdan pahalıya500 tl demedimki ben bütçem senin için bütçe sınırı yok hangisi daha iyi?
Ne alakası var ? RGB ye bayılırım ama fiyatını hak eden ve teknik olarak malzeme kalitesi olarak güzel olan mouseler bunlar.rgb pek sevmiyorsun sanırım.
aynı sorun benim mouse dada mevcut sorun üstelik kötü bir kullanım sergilemedim daha iyi modellere başvurulması mantıklı essential yerineYukarı kaydırırken bazen kendiliğinden aşşağıya kaydırıyor