Oynatır hocam da ben olsam farklı yol izlerdim. 20k hp rtx 3060 ekran kartlı modelini alırdım. Kalan paraylada masaüstü 2k monitörlü sistem dizerdim. Laptop lazım olmazsa masaüstü çok güzel bilgisayarlarda toplanır.
halen daha düşünüyorum ama kasa toplama işi daha mantıklı geliyor ama işte karar verebilmiş değilimOynatır hocam da ben olsam farklı yol izlerdim. 20k hp rtx 3060 ekran kartlı modelini alırdım. Kalan paraylada masaüstü 2k monitörlü sistem dizerdim. Laptop lazım olmazsa masaüstü çok güzel bilgisayarlarda toplanır
O bütçeye masaüstü şahane olur. Ama size laptop da çok lazım oluyorsa bütçeyi bölebilirsiniz bu şekilde hem laptop ile 1080 iyi ayarlarda dışarıda oynayabilirsiniz hem de evde 2k sisteminiz olur. Yine de başkalarına danışıp tam aklınıza yatan yolu izlemekte fayda var.halen daha düşünüyorum ama kasa toplama işi daha mantıklı geliyor ama işte karar verebilmiş değilim
leptopun taşınabilirliği açısından düşünüyorumda. masaüstü pcler leptoplara göre performas açısından hem daha iyi hemde daha uzun süre kullanabilir oluyor sankiLAPTOP ŞART DEĞİLSE 3090 TOPLANIR YA DA 4080
sistem oneriniz varmı?O bütçeye masaüstü şahane olur. Ama size laptop da çok lazım oluyorsa bütçeyi bölebilirsiniz bu şekilde hem laptop ile 1080 iyi ayarlarda dışarıda oynayabilirsiniz hem de evde 2k sisteminiz olur. Yine de başkalarına danışıp tam aklınıza yatan yolu izlemekte fayda var.
Laptop ve masaüstü beraber bütçesi içinleptopun taşınabilirliği açısından düşünüyorumda. masaüstü pcler leptoplara göre performas açısından hem daha iyi hemde daha uzun süre kullanabilir oluyor sanki
sistem oneriniz varmı?
yok sadece biri olucak kasa ve bir 2k monitör birde hd monitör düşünüyorum toplam 45k tutar gibime geliyorLaptop ve masaüstü beraber bütçesi için
Masaüstü sistem piyasayı tam takip etmiyorum arkadaşlar daha sağlıklı öneri sunacaktır. Sizin amd, intel ve Nvidia tercihiniz var mı? Bi de safece masaüstü mü ya da beraber mi ayrıca tam bütçe ve ekipmanlar dahil miHP Victus Gaming 16 Dizüstü Bilgisayar, 16.1'' FHD 144 Hz IPS, AMD Ryzen 5 5600H, 8 GB Ram, NVIDIA GeForce RTX 3060, 512 GB SSD, FreeDOS, Mika Gümüşü, 68P42EA : Amazon.com.tr: Bilgisayar
HP Victus Gaming 16 Dizüstü Bilgisayar, 16.1'' FHD 144 Hz IPS, AMD Ryzen 5 5600H, 8 GB Ram, NVIDIA GeForce RTX 3060, 512 GB SSD, FreeDOS, Mika Gümüşü, 68P42EA : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr