SİZCE BU SİSTEM NASIL ?

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,235
12600 İşlemcisi seçilerek alınabilir , sistemde RTX 3070 var. Elinizde ki sıvı soğutma da güzel olur.

Bu sistemde işlemci çok yüksek değil ama ekran kartı neredeyse 3080 ile eşit. Ekran kartı çok güçlü oluyor. Ben özelleştirdim.

KS

Nazdrovya06

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
18
12600 İşlemcisi seçilerek alınabilir , sistemde RTX 3070 var. Elinizde ki sıvı soğutma da güzel olur.

Bu sistemde işlemci çok yüksek değil ama ekran kartı neredeyse 3080 ile eşit. Ekran kartı çok güçlü oluyor. Ben özelleştirdim.

aslında oyun bilgisayarında önemli olan ekran kartı diye düşünüyorum o yüzden 2. sistem daha mantıklı geldi

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,235
aslında oyun bilgisayarında önemli olan ekran kartı diye düşünüyorum o yüzden 2. sistem daha mantıklı geldi
Monitör önemli oluyor o kısımda. Çünkü 1080p de darboğaz biraz fazla olur. Çözünürlük 2K olduğundan 1080p ye göre daha fazla FPS bile verebilir.

lckyvg

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
1,305
Bilgisayar ararken bu markayı araştırmıştım. Genelde araya kendi ve bilgisi bulunmayan ürün koyan ya da çok eski intel, amd ve nvidia parçalar koyup RGB renkli diye gaming sistem diye satar. Ben şahsen o ve benzer birkaç marka ismi duyunca uzak durup kapatıyorum sayfayı.

KS

Nazdrovya06

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
18
Monitör önemli oluyor o kısımda. Çünkü 1080p de darboğaz biraz fazla olur. Çözünürlük 2K olduğundan 1080p ye göre daha fazla FPS bile verebilir.
teşekkür ederim yardımın için dostum bakalım yarın karar vereceğim

Bilgisayar ararken bu markayı araştırmıştım. Genelde araya kendi ve bilgisi bulunmayan ürün koyan ya da çok eski intel, amd ve nvidia parçalar koyup RGB renkli diye gaming sistem diye satar. Ben şahsen o ve benzer birkaç marka ismi duyunca uzak durup kapatıyorum sayfayı.
hangi sistem için dediniz bunu

ipekşakar

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
27

ya da mc5.
Attıklarımın hepsinde sevdiğiniz kasa var. Soğutucunuz da yeterli olur.

KS

Nazdrovya06

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
18

ya da mc5.
Attıklarımın hepsinde sevdiğiniz kasa var.
2. attıgın sistem hoşuma gitti aslında bakalım

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri