Magic 4060 | Intel i5-14400F | 16 GB DDR5 | ASUS RTX 4060 8 GB | 1 TB SSD OEM Paket - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!
alınmaz, bu sistemi al özelleştirip![]()
Magic 4060 | Intel i5-14400F | 16 GB DDR5 | ASUS RTX 4060 8 GB | 1 TB SSD OEM Paket - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
İşlemci düşük amaPahalı ve kasa + PSU kötü. Aşağıdaki sistem daha mantıklı olur. İsteğe bağlı Kingston NV2 1TB SSD seçilebilir.
![]()
DOST KAYAOGLU-DK5 / INTEL i3-12100F / ASUS GeForce DUAL RTX 3060 V2 OC 12GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
DOST KAYAOGLU-DK5 oyuncu bilgisayarı INTEL i3-12100F ve ASUS RTX 3060 ekran kartı ile üst seviye oyun deneyimini en uygun fiyat ile sunmak için tasarlandı.www.gaming.gen.tr
Minecraft oynamak için alıyorum aslında yeterli olucaktır bana diye düşünüyorum işlemciyi ilerde değiştirmeyi düşünmüyorum ama psu yu değiştirebilirim3060ı beslemekte gayet yeterli bi işlemci
ve geleceğe yönelik oluyor 13.nesilde takabilirsiniz ileride ama 11.nesil alırsanız öyle bir şansınız yok. Her zaman seçiminiz en yeni nesilden yana olsun 12 ve 13ü aynı sokette kullanabiliyorsunuz ama 11. nesil eskidi
11400F İle yakın performans gösteriyor ve denildiği gibi geleceğe dönük bir seçim olur. 13.Nesil ile aynı soketi destekleme avantajı var.İşlemci düşük ama
sistem iyi hocam işlemci ve ekran kartı uyumlu psu değiştirmenize gerek yok 280 tl verip yükseltin kullanınMinecraft oynamak için alıyorum aslında yeterli olucaktır bana diye düşünüyorum işlemciyi ilerde değiştirmeyi düşünmüyorum ama psu yu değiştirebilirim
Haklısın ama ben i3 alırsam uzun bir süre deiştiremem o yüzden şimdi bütçe varken i5 tercih ettim11400F İle yakın performans gösteriyor ve denildiği gibi geleceğe dönük bir seçim olur. 13.Nesil ile aynı soketi destekleme avantajı var.
mc oynamak içinse hiç dert etmeyinMinecraft oynamak için alıyorum aslında yeterli olucaktır bana diye düşünüyorum işlemciyi ilerde değiştirmeyi düşünmüyorum ama psu yu değiştirebilirim
Sistemde birbiriyle uyumsuz darboğaz yapacak bir bileşen varmısistem iyi hocam işlemci ve ekran kartı uyumlu psu değiştirmenize gerek yok 280 tl verip yükseltin kullanın
Bu değiştiremeyeceğimiz bir algı galiba. Başında İ3 yazıyor diye kötü olmuyor. Performansı gayet iyi ve yeterli.Haklısın ama ben i3 alırsam uzun bir süre deiştiremem o yüzden şimdi bütçe varken i5 tercih ettim
i3 - i5 olayına takılmayın nesil daha önemli hiç belli olmaz ileride değiştirirsiniz belkiHaklısın ama ben i3 alırsam uzun bir süre deiştiremem o yüzden şimdi bütçe varken i5 tercih ettim
Böyle 500+ fps rahatca oynamak için alıyorum internettende i5 ve rtx 3060 sistem game test videolarına baktım güzel değerleri varmc oynamak içinse hiç dert etmeyin, shaderlarla bile 150-200fps alırsınız shadersiz 500-600 fps en az
yok hocamSistemde birbiriyle uyumsuz darboğaz yapacak bir bileşen varmı
Ama i5 11400f ile i3 12100 benchmarkına baktığımda i5 daha yüksek değerled veriyorBu değiştiremeyeceğimiz bir algı galiba. Başında İ3 yazıyor diye kötü olmuyor. Performansı gayet iyi ve yeterli.
Tamamdır teşekkürleryok hocam
Hocam 11400f eski bir soket kullanıyor yani eninde sonunda güncelleme ihtiyacı olucak şimdi değil ama sonra illa ki olucak.Ama i5 11400f ile i3 12100 benchmarkına baktığımda i5 daha yüksek değerled veriyor
Tamamdır teşekkürler
Öyle ama 12100F 13.nesil ile aynı soket. Bu çok daha değerli bir özellik. Aradaki biraz performans farkı için 11400F almak mantıksız. Hem 11400F stok soğutucuyla ısınan bir işlemci , ona soğutucu parası da eklemek gerekebilir.Ama i5 11400f ile i3 12100 benchmarkına baktığımda i5 daha yüksek değerled veriyor
Tamamdır teşekkürler
Keşke daha önce sorsaydım ama bugün siparişi vericez hocam şimdi kararımdan dönersem olmazÖyle ama 12100F 13.nesil ile aynı soket. Bu çok daha değerli bir özellik. Aradaki biraz performans farkı için 11400F almak mantıksız. Hem 11400F stok soğutucuyla ısınan bir işlemci , ona soğutucu parası da eklemek gerekebilir.