mw oyunu hem 2005 hem 2012 versiyonları oyun sektörüne bağlanmama sebep olan oyunlardı ki nissan gtr r35 i daha 12 yaşında bir oksijen israfı iken mw 2012 de keşfetmiştim ve oyunu onunla oynamıştım yani diyeceğim anısı var diye alıyorum ama alsammı almasammı daha uyguna biryerde bulabilirmiyim diye burayada yazayım dedimBu most wanted oyununu konsolda oynadım. Bir hikaye yok , oyun zevki çok yok (bence) ve arabalar kısıtlı. Diğer oyunlar hakkında fikrim yok ama mw için bunlar geçerli. İmkan olsa NFS payback öneririm onu da oynadım bir sürükleme hissiyatı var en azından.
2005 İçin o yılların güzel oyunu denilebilir ama 2012 öyle bir oyun değil benim için. Oyunda eleştirilecek birçok şey bulunur ve bir need for speed oyunu gibi durmuyor bence.mw oyunu hem 2005 hem 2012 versiyonları oyun sektörüne bağlanmama sebep olan oyunlardı ki nissan gtr r35 i daha 12 yaşında bir oksijen israfı iken mw 2012 de keşfetmiştim ve oyunu onunla oynamıştım yani diyeceğim anısı var diye alıyorum ama alsammı almasammı daha uyguna biryerde bulabilirmiyim diye burayada yazayım dedim