Soru Sizce Burası 550Tl Eder Mi

Xcharcer

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
127
selam hocalarım bu oyunları almaya karar verdim ne diyorsunuz değer mi buna karşılık re4 de alabilirim veya gene 16 dolar barajını aşmayacak önerilerinizi bekliyorum
resim_2024-10-31_151501055.png

Woqqies

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
241
Bir ara NFS 'nin bütün oyunları indirimdeydi. Kendi EA üyeliğini şart koşuyor diye almaktan vazgeçmiştim. 6 dolardı galiba aylık.

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,235
Bu most wanted oyununu konsolda oynadım. Bir hikaye yok , oyun zevki çok yok (bence) ve arabalar kısıtlı. Diğer oyunlar hakkında fikrim yok ama mw için bunlar geçerli. İmkan olsa NFS payback öneririm onu da oynadım bir sürükleme hissiyatı var en azından.

KS

Xcharcer

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
127
Bu most wanted oyununu konsolda oynadım. Bir hikaye yok , oyun zevki çok yok (bence) ve arabalar kısıtlı. Diğer oyunlar hakkında fikrim yok ama mw için bunlar geçerli. İmkan olsa NFS payback öneririm onu da oynadım bir sürükleme hissiyatı var en azından.
mw oyunu hem 2005 hem 2012 versiyonları oyun sektörüne bağlanmama sebep olan oyunlardı ki nissan gtr r35 i daha 12 yaşında bir oksijen israfı iken mw 2012 de keşfetmiştim ve oyunu onunla oynamıştım yani diyeceğim anısı var diye alıyorum ama alsammı almasammı daha uyguna biryerde bulabilirmiyim diye burayada yazayım dedim

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,235
mw oyunu hem 2005 hem 2012 versiyonları oyun sektörüne bağlanmama sebep olan oyunlardı ki nissan gtr r35 i daha 12 yaşında bir oksijen israfı iken mw 2012 de keşfetmiştim ve oyunu onunla oynamıştım yani diyeceğim anısı var diye alıyorum ama alsammı almasammı daha uyguna biryerde bulabilirmiyim diye burayada yazayım dedim
2005 İçin o yılların güzel oyunu denilebilir ama 2012 öyle bir oyun değil benim için. Oyunda eleştirilecek birçok şey bulunur ve bir need for speed oyunu gibi durmuyor bence.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri