Gigabyte Vision modellerine benzemiş biraz. Tasarımı daha keskin ve güzel ama bana onu anımsattı.Daha GALAX Hall OF Fame gelecek. Geldiğinde 1. Sıra o olur.
Gigabyte Vision modellerine benzemiş biraz. Tasarımı daha keskin ve güzel ama bana onu anımsattı.Daha GALAX Hall OF Fame gelecek. Geldiğinde 1. Sıra o olur.
Tasarımı kötü gelebilir ama verseler kimse hayır demez.Bu arada gigabyte-inno-zotac tasarımları birbirinden kötü bence.
E tabikiTasarımı kötü gelebilir ama verseler kimse hayır demez.
Giga - İnno yine güzel duruyor da Zotac şaşırtmıyor Nvidia olsam tasarımı görüp Alt F4 atardım.Bu arada gigabyte-inno-zotac tasarımları birbirinden kötü bence.
Hangi marka bu? Corful'un 4090 tasarımına benzettim.Bunun 4090 versiyonda Siyah ve Beyaz olarak 2 çeşit yapsalar çok iyi olur. HOF benim için hep 1 numara.
Ekli dosyayı görüntüle 9056
Galax Hall OF Fame RTX 3090Hangi marka bu? Corful'un 4090 tasarımına benzettim.
Custom rtx 4090 gibi olmuş.Bunun 4090 versiyonda Siyah ve Beyaz olarak 2 çeşit yapsalar çok iyi olur. HOF benim için hep 1 numara.
Ekli dosyayı görüntüle 9056
2+1 oda 4+2 pencere soğutmalı kasaTasarımlar iyi güzelde bunlar çok büyük ve büyümeye devam ediyor. İleride orantılı şekilde büyürse ilk bilgisayarlar gibi odalara binalara sığdıracağız artık.
Ama şuan büyüyor.2+1 oda 4+2 pencere soğutmalı kasa. O kadar olmaz bence teknoloji büyüdükçe küçülecek gpu boyutları.