Soru Sizce H.o.yoksa G.o. Mu ?

R10Ramsey

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
103
8E55F9C8-1988-428D-8B7A-1D0BC74C970F.jpeg

49972568-0D26-4A84-831C-A57B4475D469.jpeg
- Harici mikrofon olarak bunu tercih ettim.
Akabinde kulaklık olarak ise ( Tamami ile Fps oyunları için ) Alpha s’i tercih ettim.
Durmayan fiyat piyasası konusunda seçim öncesi bu şekilde değerlendirmeye karar verdim ve aldım.
Kullanıcıları var mı grupta ?
Tecrübeleri nedir merak ettim doğrusu.

k0opaenks

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
139
Ekli dosyayı görüntüle 20428
Ekli dosyayı görüntüle 20429- Harici mikrofon olarak bunu tercih ettim.
Akabinde kulaklık olarak ise ( Tamami ile Fps oyunları için ) Alpha s’i tercih ettim.
Durmayan fiyat piyasası konusunda seçim öncesi bu şekilde değerlendirmeye karar verdim ve aldım.
Kullanıcıları var mı grupta ?
Tecrübeleri nedir merak ettim doğrusu.
Mikrofon tercihin çok güzel olmuş hocam kulaklık konusunda üzülmezsiniz o da bir o kadar kaliteli ancak başka alternatifler değerlendirilebilirdi.

KS

R10Ramsey

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
103
Mikrofon tercihin çok güzel olmuş hocam kulaklık konusunda üzülmezsiniz o da bir o kadar kaliteli ancak başka alternatifler değerlendirilebilirdi.
Evet lakin insanlar Ses kasma bakın ses kasma diyorum film müzik vs değil bu sebebten direk bunu dile getirdiler.
Espor kanalında Twitch fps oyuncuları neredeyse %40’ı Hyperx tercih etmiş diğerleri ise karma katılık g733 g pro x razer diye diye gidiyor . Doğru tercih midir.

Sebebleri ile söyler misiniz

k0opaenks

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
139
Evet lakin insanlar Ses kasma bakın ses kasma diyorum film müzik vs değil bu sebebten direk bunu dile getirdiler.
Espor kanalında Twitch fps oyuncuları neredeyse %40’ı Hyperx tercih etmiş diğerleri ise karma katılık g733 g pro x razer diye diye gidiyor . Doğru tercih midir.

Sebebleri ile söyler misiniz
Benim tercihim kulaklık olarak Razerdan yana olurdu hocam. Ancak HyperX kendini kanıtlamış bir firma g.o olacak bir durum yok mikrofon zaten neredeyse tüm yayıncılarda var güzel bir tercih. Kulaklık tercihim bu olurdu https://www.laptop.com.tr/urun/3974...ablosuz-oyuncu-kulakligi/?ref=akakce&v=1.19.9

KS

R10Ramsey

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
103
Benim tercihim kulaklık olarak Razerdan yana olurdu hocam. Ancak HyperX kendini kanıtlamış bir firma g.o olacak bir durum yok mikrofon zaten neredeyse tüm yayıncılarda var güzel bir tercih. Kulaklık tercihim bu olurdu https://www.laptop.com.tr/urun/3974...ablosuz-oyuncu-kulakligi/?ref=akakce&v=1.19.9
Tavsiyenizde olan kulaklık bana cazip gelmedi doğrusu sadece Razer marka kullanıcıları bunu tavsiye ediyor. Genel olarak Hyperx FPS ses kasma için önerildi 1’aya yakındır karar veremedim diye diye 1k arttı fiyatlar aldık artık umarım istediğimi alırım.
Daha önce ise Rampage Snrw 6 Turuncu olanı kullanmıştım , James test etme imkanım oldu aldığım bu 2’sinden iyiydir diye düşünüyorum

Sahuraka

Mrxsahuraka
Moderatör
Tepki
5,046

k0opaenks

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
139
Tavsiyenizde olan kulaklık bana cazip gelmedi doğrusu sadece Razer marka kullanıcıları bunu tavsiye ediyor. Genel olarak Hyperx FPS ses kasma için önerildi 1’aya yakındır karar veremedim diye diye 1k arttı fiyatlar aldık artık umarım istediğimi alırım.
Daha önce ise Rampage Snrw 6 Turuncu olanı kullanmıştım , James test etme imkanım oldu aldığım bu 2’sinden iyiydir diye düşünüyorum
Hocam Blackshark V2 piyasaya damgasını vurdu diyebilirim. Ek olarak Alpha S 15-25 bin khz aralığı ses sunarken Blackshark 12-28 bin khz aralığı ses frekansı sunuyor. Bu da şu demek oluyor senin oyunda ki duyacağın ses aralığı artıyor. 12 khze kadar düşük ses duyarken diğer tarafta maksimum duyacağın 15 khzlik ses oluyor bu faktörler kulaklıkta önemli. Bu yüzden Alpha S tercih etmezdim açıkçası.

Sahuraka

Mrxsahuraka
Moderatör
Tepki
5,046
Hocam Blackshark V2 piyasaya damgasını vurdu diyebilirim. Ek olarak Alpha S 15-25 bin khz aralığı ses sunarken Blackshark 12-28 bin khz aralığı ses frekansı sunuyor. Bu da şu demek oluyor senin oyunda ki duyacağın ses aralığı artıyor. 12 khze kadar düşük ses duyarken diğer tarafta maksimum duyacağın 15 khzlik ses oluyor bu faktörler kulaklıkta önemli. Bu yüzden Alpha S tercih etmezdim açıkçası.
Arkadaş tek marka white seviyor genelde ama g.o denecek kadar da kötü değil

Sahuraka

Mrxsahuraka
Moderatör
Tepki
5,046
Sen Öner reis alırız

KS

R10Ramsey

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
103
Hocam konuyla alakasız bir sorum olacak klavyeden memnun musun ?

Blackwidow V3 almadan önce çok düşündüm ancak son karar Blackwidow V3 aldım.
Klavye görselliği ve özellikleri ile benim kullanışıma uygun herşeyden önce ms’si en düşüklerden üst düzey tasarım olarak zaten diyecek birşey yok.
Kullandığı switch ve ms ve tasarım tıklama hissiyatına ben hayran kaldım .
Tabi bu benim tercihim olarak söylüyorum.

Reis Artic 7p diyende oldu 7p + diyende bunu az bir tecrübe edineyim onuda çekeriz olmadı deneriz inşallah sıkıntı yok not aldım.

k0opaenks

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
139
Klavye görselliği ve özellikleri ile benim kullanışıma uygun herşeyden önce ms’si en düşüklerden üst düzey tasarım olarak zaten diyecek birşey yok.
Kullandığı switch ve ms ve tasarım tıklama hissiyatına ben hayran kaldım .
Tabi bu benim tercihim olarak söylüyorum.
Ben Blackwidow aldığımda stokta denk gelmedi ya aslında çok şık ve güzel bir klavye. Birde bir yandan dedim tüm ekipmanlar razer tek program olsun.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri