Arada 1K fark var bayağı araştırdım Razer Viper'da 8khz polling Rate olmasına rağmen çoğu videoda vs genelde Logitech G PRO X Superlight veya Razer Viper Ultimate konuşuluyor sanırım e sporcular bunları tercih ettikleri için. Fakat Razer Viper 8khz daha iyi değil mi? ikisinden de 8kat daha hızlı neden bu iki fareyi tercih ediyorlar?
Oynayacağım oyunlar Valorant CS:GO gibi FPS oyunları genel olarak, fareyi fingertip ile claw tutuyorum sizce 8khz o kadar fark etmiyor mu yani onun yerine Logitech G PRO X superlight almalı mıyım?
www.akakce.com
www.akakce.com
Oynayacağım oyunlar Valorant CS:GO gibi FPS oyunları genel olarak, fareyi fingertip ile claw tutuyorum sizce 8khz o kadar fark etmiyor mu yani onun yerine Logitech G PRO X superlight almalı mıyım?

Razer Viper 8KHz RZ01-03580100-R3M1 Kablolu Optik Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Razer Viper 8KHz RZ01-03580100-R3M1 Kablolu Optik Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Razer Viper 8KHz RZ01-03580100-R3M1 Kablolu Optik Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 2.219,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!

Logitech G PRO X Superlight 910-005881 Siyah Lightspeed Hero Şarjlı Optik Kablosuz Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Logitech G PRO X Superlight 910-005881 Siyah Lightspeed Hero Şarjlı Optik Kablosuz Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Logitech G PRO X Superlight 910-005881 Siyah Lightspeed Hero Şarjlı Optik Kablosuz Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 3.799,00 TL'den başlayan...
Moderatörün son düzenlenenleri: