Asus TUF Gaming VG27VQ - Asus TUF Gaming VG279Q1A Karşılaştırması - Epey
Epey - Asus TUF Gaming VG27VQ - Asus TUF Gaming VG279Q1A özellik ve fiyat karşılaştırması
Asus TUF Gaming VG279Q1A seçerdim. IPS panel olarak daha iyi renk veriyor.Asus TUF Gaming VG27VQ - Asus TUF Gaming VG279Q1A Karşılaştırması - Epey
Epey - Asus TUF Gaming VG27VQ - Asus TUF Gaming VG279Q1A özellik ve fiyat karşılaştırmasıwww.epey.com
Parlaklık ekranı kullandığınız yerde çok güneş varsa daha soluk ya da görünmez olabiliyor. Fakat bu standart oldu gibi pek sorun yaşamadım ben şahsen. Kontrast oranı da parlaklıkla ilgili genelde. Tam ayrıntısını hatırlamıyorum, hatırlayanalar yazabilir.
ama ıps panel daha cazip bu oranları göz ardı edersek değilmi bütçem 5 k önerebilceğin başka bir monitör felan varmı pişman etmicekParlaklık ekranı kullandığınız yerde çok güneş varsa daha soluk ya da görünmez olabiliyor. Fakat bu standart oldu gibi pek sorun yaşamadım ben şahsen. Kontrast oranı da parlaklıkla ilgili genelde. Tam ayrıntısını hatırlamıyorum, hatırlayanalar yazabilir.
Piyasayı takip etmiyorum. Diğer arkadaşlar daha bilgilidir benden. Sadece forumda çok önerilen ve benimde bakıp beğendiğim bu model var.ama ıps panel daha cazip bu oranları göz ardı edersek değilmi bütçem 5 k önerebilceğin başka bir monitör felan varmı pişman etmicek
27 düşünüyorum ya vatanda canlı baktım kafamdaki inç 27Piyasayı takip etmiyorum. Diğer arkadaşlar daha bilgilidir benden. Sadece forumda çok önerilen ve benimde bakıp beğendiğim bu model var.
![]()
Dell G2422HS 23.8 inç 165Hz 1ms Gaming Monitör
Görüntü bozulmasını yok eden ve 1ms tepkime süresine sahip bir şekilde oynunuzu oynayın.www.gaming.gen.tr
önce şunu bir netleştir ips paneli şahsi görüşüm ben şart tutuyorum çünkü yan yana baktığında renk farkı aşırı fark ediyor parlaklık olarakta arkadaşın dediği gibi durduğun mekan önemli kontrastta aynı şekil bulunduğun ortam önemli ben olsam ips olanı tercih ederdimAsus TUF Gaming VG27VQ - Asus TUF Gaming VG279Q1A Karşılaştırması - Epey
Epey - Asus TUF Gaming VG27VQ - Asus TUF Gaming VG279Q1A özellik ve fiyat karşılaştırmasıwww.epey.com
bunlarda zaten hz farkı var sadece anladığım kadarıyla itopyada VG279Q1A 4300tl onu almak daha mantıklı olur sanırımbu paralara ips monitör almak daha mantıklı tabikide 2 monitör önerdim
![]()
Asus 27" TUF Gaming VG279Q1A 1ms 165hz HDMI,DisplayPort FreeSync Gaming Monitör
Asus 27" TUF Gaming VG279Q1A 1ms 165hz HDMI,DisplayPort FreeSync Gaming Monitör fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
![]()
ASUS TUF Gaming VG279Q1R 27" 1ms 144Hz FreeSync Premium IPS Full HD Gaming (Oyuncu) Monitör - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
genel olarak akşamları oyun başında oluyorum pek sıkıntı yaratcak bi durum yapmaz o zaman o oranlar söylediğine bakarsak değilmi hocamönce şunu bir netleştir ips paneli şahsi görüşüm ben şart tutuyorum çünkü yan yana baktığında renk farkı aşırı fark ediyor parlaklık olarakta arkadaşın dediği gibi durduğun mekan önemli kontrastta aynı şekil bulunduğun ortam önemli ben olsam ips olanı tercih ederdim
O arkadaşın paylaştığı 27 inç Asus tuf mon. Alırsan bizi bilgilendirebilirmisin geri dönüş yapar ısın yabunlarda zaten hz farkı var sadece anladığım kadarıyla itopyada VG279Q1A 4300tl onu almak daha mantıklı olur sanırım
genel olarak akşamları oyun başında oluyorum pek sıkıntı yaratcak bi durum yapmaz o zaman o oranlar söylediğine bakarsak değilmi hocam
itopyada sipariş veremiyorum bankasal bi problem değil hallederlerse alıcam inşO arkadaşın paylaştığı 27 inç Asus tuf mon. Alırsan bizi bilgilendirebilirmisin geri dönüş yapar ısın ya
kullanıyorum
24 inçlerde düşünsem olabilirde 27 altı düşünmüyorum yahttps://www.itopya.com/gigabyte-238...ps-fhd-freesync-premium-gaming-monitor_u13521
bunu kullanıyorum gayette memnunum ips panel 165hz asansör tipi özelliği felanda var
bende öyle diyordum ama araştırıp aldıktan sonra birde kullanmaya başladıktan sonra tam yerinde karar vermişim diyorum 24 inç tam ideal24 inçlerde düşünsem olabilirde 27 altı düşünmüyorum ya
birde o baktıklarında arasında fiyat farkı baya var bir bak derim sana24 inçlerde düşünsem olabilirde 27 altı düşünmüyorum ya
samsung oyun için çok kötü bir markaDell-Samsung-Lg harici önermem.
Asus filen samsung panel bilginize.samsung oyun için çok kötü bir marka
zannetmiyorumAsus filen samsung panel bilginize.