sizce hangisi ve bütçeye göre öneri monitör

KS

exuuuu

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Asus TUF Gaming VG279Q1A seçerdim. IPS panel olarak daha iyi renk veriyor.
Kontrast Oranı (Statik)
3000:1 VG27VQ
1000:1 VG279Q1A
Parlaklık (Tipik)
400 cd/m² VG27VQ
250 cd/m² VG279Q1A
bu oranlar çok önem arz ediyormu pek bilgim yok kullanmışlığımda yok ama

lckyvg

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
1,305
Kontrast Oranı (Statik)
3000:1 VG27VQ
1000:1 VG279Q1A
Parlaklık (Tipik)
400 cd/m² VG27VQ
250 cd/m² VG279Q1A
bu oranlar çok önem arz ediyormu pek bilgim yok kullanmışlığımda yok ama
Parlaklık ekranı kullandığınız yerde çok güneş varsa daha soluk ya da görünmez olabiliyor. Fakat bu standart oldu gibi pek sorun yaşamadım ben şahsen. Kontrast oranı da parlaklıkla ilgili genelde. Tam ayrıntısını hatırlamıyorum, hatırlayanalar yazabilir.

KS

exuuuu

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Parlaklık ekranı kullandığınız yerde çok güneş varsa daha soluk ya da görünmez olabiliyor. Fakat bu standart oldu gibi pek sorun yaşamadım ben şahsen. Kontrast oranı da parlaklıkla ilgili genelde. Tam ayrıntısını hatırlamıyorum, hatırlayanalar yazabilir.
ama ıps panel daha cazip bu oranları göz ardı edersek değilmi bütçem 5 k önerebilceğin başka bir monitör felan varmı pişman etmicek

lckyvg

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
1,305
ama ıps panel daha cazip bu oranları göz ardı edersek değilmi bütçem 5 k önerebilceğin başka bir monitör felan varmı pişman etmicek
Piyasayı takip etmiyorum. Diğer arkadaşlar daha bilgilidir benden. Sadece forumda çok önerilen ve benimde bakıp beğendiğim bu model var.

KS

exuuuu

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3

Hüsom

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
761
önce şunu bir netleştir ips paneli şahsi görüşüm ben şart tutuyorum çünkü yan yana baktığında renk farkı aşırı fark ediyor parlaklık olarakta arkadaşın dediği gibi durduğun mekan önemli kontrastta aynı şekil bulunduğun ortam önemli ben olsam ips olanı tercih ederdim

Mehmet Erdoğan

Administrator
Admin
Tepki
796
bu paralara ips monitör almak daha mantıklı tabikide 2 monitör önerdim

KS

exuuuu

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
bu paralara ips monitör almak daha mantıklı tabikide 2 monitör önerdim

bunlarda zaten hz farkı var sadece anladığım kadarıyla itopyada VG279Q1A 4300tl onu almak daha mantıklı olur sanırım

önce şunu bir netleştir ips paneli şahsi görüşüm ben şart tutuyorum çünkü yan yana baktığında renk farkı aşırı fark ediyor parlaklık olarakta arkadaşın dediği gibi durduğun mekan önemli kontrastta aynı şekil bulunduğun ortam önemli ben olsam ips olanı tercih ederdim
genel olarak akşamları oyun başında oluyorum pek sıkıntı yaratcak bi durum yapmaz o zaman o oranlar söylediğine bakarsak değilmi hocam

RaYles

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
107
bunlarda zaten hz farkı var sadece anladığım kadarıyla itopyada VG279Q1A 4300tl onu almak daha mantıklı olur sanırım

genel olarak akşamları oyun başında oluyorum pek sıkıntı yaratcak bi durum yapmaz o zaman o oranlar söylediğine bakarsak değilmi hocam
O arkadaşın paylaştığı 27 inç Asus tuf mon. Alırsan bizi bilgilendirebilirmisin geri dönüş yapar ısın ya

Capone

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
45

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri