- Tepki
- 5,046
- Konu Sahibi
Ekipman dahil total bütçe 45 di ama 4070ti toplanır diyorlar bilmedim (monitör de dahil )
Ekipman dahil total bütçe 45 di ama 4070ti toplanır diyorlar bilmedim (monitör de dahil )
4060 ideal ekipman önemliEkipman dahil total bütçe 45 di ama 4070ti toplanır diyorlar bilmedim (monitör de dahil )
Full razer full asus full corsair yapabilirim corsair yaparsam mikrofonu ayrı alırım4060 ideal ekipman önemli
Corsair yapma önerim razer ama asusda yapabilirizFull razer full asus full corsair yapabilirim corsair yaparsam mikrofonu ayrı alırım
Olur ekipman max bütçe 7kCorsair yapma önerim razer ama asusda yapabiliriz
Bu arada her türlü mousepadi ayrı marka al
Mousepad için nasıl bir yüzey istiyorsun?Olur ekipman max bütçe 7k
Tmm karışık öner o zaman ama kulaklık ve mouse wireless olsunMousepad için nasıl bir yüzey istiyorsun?
Mousepad 800 dedik kaldı 6.2
Klavye- Razer Huntsman Mini https://www.itopya.com/razer-huntsman-mini-red-switch-ingilizce-us-rgb-mekanik-gaming-klavye_u13319
Mouse Razer viper v2 pro ama şu an 3.2k 2.5a düşmesini bekle
Kulaklık blackshark v2x
Tek marka istemezsen daha iyiside olur :F
MouseTmm karışık öner o zaman ama kulaklık ve mouse wireless olsun
Siyah önerirmisin mouse uMouse
Endgame xm2we
![]()
Endgame Gear XM2we Kablosuz Oyuncu Mouse - Beyaz
Endgame Gear XM2we Kablosuz Oyuncu Mouse - Beyaz 2.4GHzWireless Lightweight ~63g PixArt PAW3370 Sensör Kailh GOOptical Switchler En Gelişmiş Kailh GO Optical Switchler XM2we, Kailh'in 2022 boyunca aldığımız geri bildirimlere göre optimize edilen en son sürümü olan Kailh GO optik anahtarlarına...shop.connectgame.com.tr
Kulaklık
Normalde v2 pro önericektim fakat bütçeyi çok aşıcak o yüzdn
Logitech g535
![]()
Logitech G535 Lightspeed Kablosuz Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Logitech G535 Lightspeed Kablosuz Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Logitech G535 Lightspeed Kablosuz Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 3.729,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Klavye
![]()
HyperX Alloy Origins 65 Red Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz HyperX Alloy Origins 65 Red Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! HyperX Alloy Origins 65 Red Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 2.999,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Hotswap değil ama baya iyi klavyedir, yurtdışı pek istemediğin için önerdim.
Mousepad
7k ediyor
Eğer bütçe arttırabilirsen kulaklık tarafında kesinlikle v2 pro geç
Aynısın siyahıSiyah önerirmisin mouse u
Full asus ne önerirsin?Aynısın siyahı
![]()
Endgame Gear XM2we Kablosuz Oyuncu Mouse - Siyah
Endgame Gear XM2we Kablosuz Oyuncu Mouse - Siyah 2.4GHzWireless Lightweight ~63g PixArt PAW3370 Sensör Kailh GOOptical Switchler En Gelişmiş Kailh GO Optical Switchler XM2we, Kailh'in 2022 boyunca aldığımız geri bildirimlere göre optimize edilen en son sürümü olan Kailh GO optik anahtarlarına...shop.connectgame.com.tr
Full asus önerirsem klavye kötü olurFull asus ne önerirsin?
Mikrofonsuz önerirsen daha iyi olur quadcast alabilirim
Kulaklik void elite rgb düşünüyorumFull asus önerirsem klavye kötü olur
Asus rog deluxe nx tkl(çok uzun yazmaya üşeniyom)
Asus Rog Gladius 3 veya rog harpe
Asusun iyi kulaklığı yok![]()
2.5 üstü verilmez ona aklında bulunsunKulaklik void elite rgb düşünüyorum
Wireless istiyorum ama razer in kulaklıkları kulağımı ağrıtıyor2.5 üstü verilmez ona aklında bulunsun
G535?Wireless istiyorum ama razer in kulaklıkları kulağımı ağrıtıyor
Görüntüsü hoşuma gitmedi
Gerçi 32 de olabilir sonradan ddr5 yaparımrami 64 mi istiyporsunuz 32 olurmu
Bu arada v2 pro nasıl kulağınızı sıkıyor? Corsair void elite sıkmıyorsa v2 proda sıkmazGörüntüsü hoşuma gitmedi