20k ya 0max 6650 alabilirsin 2.elden rtx 3070 toplanabilirMerhabalar ben pchocasının attıgı 3070 li goat adlı sistemi alacaktım fakat stoklar bitmişbütçem 20 k sizce pc hocasının atacagı baska bir sistemi beklemelimiyim yoksa bir öneriniz varmı?
Fakat kampanya ile 18 k ya sistem vardı boyle bir sistem gelirmi sizce?20k ya 0max 6650 alabilirsin 2.elden rtx 3070 toplanabilir
Donanim arsivi pc hocasi frekans tv vokpc hocası ve çok daha fazlası sürekli sistem atıyor onları takip et isim vermek yasak deilse ben sana vereyim bi kaçtane
Haqqusdaki pcler cop geneldemodart pc haqqus ek olarak
Değişiyor ya bazen isim vermim ama çok saçma fiyatlara komik kasalar geliyor belli olmuyor ama dediğin gibi haqqus diğerleri kadar iyi deilHaqqusdaki pcler cop genelde
pc hocası ve çok daha fazlası sürekli sistem atıyor onları takip et isim vermek yasak deilse ben sana vereyim bi kaçtane
moderatör yazdı hocam yasak deilmişEger yasaksa instagram vereyim dostum, garantiye alalım isimizi, instagram yuswishigh
moderatör yazdı hocam yasak deilmiş![]()
dostum instagram hesaplarınıda takip edebilirsin önceden haber veriyorlarDedigin youtıberlerin hepsini takip ettim sistem bekleyecegin artik sagolasin insallah yakalayabilirim guzel birşey butcem 20 k![]()
Tamamdirdostum instagram hesaplarınıda takip edebilirsin önceden haber veriyorlar
Sende benim gibi magdursun dostum insallah daha güzelleri nasip olur bizeBende sistem bekliyorum, ama goat tan sonraki çıkıcak sistemleri çok beğenmicem gibime geliyor. Kaçırdığıma çok üzüldüm. Vok yeni sistemi cuma saat 19:00 da duyuracağını yazmıştı ama o sistemde pahalı olucak gibi.