Soru Sizce Yeni Bir Sistem Beklemelimiyim?

swohere

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
15
Merhabalar ben pchocasının attıgı 3070 li goat adlı sistemi alacaktım fakat stoklar bitmiş :( bütçem 20 k sizce pc hocasının atacagı baska bir sistemi beklemelimiyim yoksa bir öneriniz varmı?

Sahuraka

Mrxsahuraka
Moderatör
Tepki
5,051
Merhabalar ben pchocasının attıgı 3070 li goat adlı sistemi alacaktım fakat stoklar bitmiş :( bütçem 20 k sizce pc hocasının atacagı baska bir sistemi beklemelimiyim yoksa bir öneriniz varmı?
20k ya 0max 6650 alabilirsin 2.elden rtx 3070 toplanabilir

RaYles

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
107
pc hocası ve çok daha fazlası sürekli sistem atıyor onları takip et isim vermek yasak deilse ben sana vereyim bi kaçtane

KS

swohere

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
15
Eger yasaksa instagram vereyim dostum, garantiye alalım isimizi, instagram yuswishigh
pc hocası ve çok daha fazlası sürekli sistem atıyor onları takip et isim vermek yasak deilse ben sana vereyim bi kaçtane

RaYles

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
107
Dedigin youtıberlerin hepsini takip ettim sistem bekleyecegin artik sagolasin insallah yakalayabilirim guzel birşey butcem 20 k :)
dostum instagram hesaplarınıda takip edebilirsin önceden haber veriyorlar

godanan

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Bende sistem bekliyorum, ama goat tan sonraki çıkıcak sistemleri çok beğenmicem gibime geliyor. Kaçırdığıma çok üzüldüm. Vok yeni sistemi cuma saat 19:00 da duyuracağını yazmıştı ama o sistemde pahalı olucak gibi.

KS

swohere

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
15
Bende sistem bekliyorum, ama goat tan sonraki çıkıcak sistemleri çok beğenmicem gibime geliyor. Kaçırdığıma çok üzüldüm. Vok yeni sistemi cuma saat 19:00 da duyuracağını yazmıştı ama o sistemde pahalı olucak gibi.
Sende benim gibi magdursun dostum insallah daha güzelleri nasip olur bize :)

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri