Hocam o bizi aşar 5600 7700xt gelse güzel olur 20k ya4070 olur umarım
Harika haber, üst segmentte DDR5 ve 4070 bekliyoruzİki sistem gelecek arkadaşlar bu ay biri üst segment diğeri giriş-orta. İlk giriş - orta olacak arkadaşım yayında olacak.
Dört gözle bekliyoruz hocam.Dün vermiş olduğum 5600 4060 18k lik sistemin iptalini verdim storyi görmesem haberim olmayacaktiİki sistem gelecek arkadaşlar bu ay biri üst segment diğeri giriş-orta. İlk giriş - orta olacak arkadaşım yayında olacak.
Anlamadım Yani Bu Ay 3 tane Sistem Çıkcak Ama İlki Üst Sekment Olcak PC HOCASIMI paylaşcak youtubedeİki sistem gelecek arkadaşlar bu ay biri üst segment diğeri giriş-orta. İlk giriş - orta olacak arkadaşım yayında olacak.
Hocam “bu ay biri üst segment diğeri giriş-orta.” yazmış sonrada ilk orta olacak demiş arkadaşım yayında olacak derken tam ne demek istediniz hocam orayı bende anlamadım @OceanLaBAnlamadım Yani Bu Ay 3 tane Sistem Çıkcak Ama İlki Üst Sekment Olcak PC HOCASIMI paylaşcak youtubede
Sonra giriş orta sonra ilk giriş orta Doğrumu
hocam üst segment dediğiniz 30k üstü mu yoksa 30k altı mı, ona göre hazırlık yapalımİki sistem gelecek arkadaşlar bu ay biri üst segment diğeri giriş-orta. İlk giriş - orta olacak arkadaşım yayında olacak.
Hocam malesef katılıyorum bu belirsizlik insanı yoruyor parçaları soylenmese de günü söylenebilirBari nereden satılacağı söylense. Vatanbilgisayar dan satış olcaksa ona göre avm gidilir. Yoksa karaborsacı personel çökecek.
Bu ne oylama arkadaş kaç yıl oldu 1650 sistem gelmedi ya bizide görsünler bir araİmkansız oylama yapılmıştı bu yüksek seviye olması lazım 19999 a sistem gelir gibi
Hocam tek sorum ins gorur cevap verirsin. Smokin olacak mi ? @OceanLaBİki sistem gelecek arkadaşlar bu ay biri üst segment diğeri giriş-orta. İlk giriş - orta olacak arkadaşım yayında olacak.
Hocam Giriş-Orta Ne Olur Acaba Bana Düşüncülerinizi Söylerimisiniz 3060 ti + 5600 fln mı Fiyati 17 k OlurmuÜst segment 35 k + olur
Hocam malesef katılıyorum bu belirsizlik insanı yoruyor parçaları soylenmese de günü söylenebilir
1650 bide saçma olur yaniBu ne oylama arkadaş kaç yıl oldu 1650 sistem gelmedi ya bizide görsünler bir ara![]()
Tahminimce 4060 ti 5600 olur 20 kHocam Giriş-Orta Ne Olur Acaba Bana Düşüncülerinizi Söylerimisiniz 3060 ti + 5600 fln mı Fiyati 17 k Olurmu
sipariş vatanda tc ile oluyor her tc kimliğe 1 tane düşüyor şeklinde açıklamıştıBari nereden satılacağı söylense. Vatanbilgisayar dan satış olcaksa ona göre avm gidilir. Yoksa karaborsacı personel çökecek.
alan annesinede alıyor babasına da alıyor pek birşey değişmiyor kisipariş vatanda tc ile oluyor her tc kimliğe 1 tane düşüyor şeklinde açıklamıştı