Sizce Yeni Gelecek Sistemin Fiyatı Ne Olur?

Ysuf

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Instagram'da yaptığı ankette üst seviye çıkmıştı sonuç, bu sefer geçenkine göre daha iyi bir sistem gelmeli teorik olarak

Vorkuta

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
İki sistem gelecek arkadaşlar bu ay biri üst segment diğeri giriş-orta. İlk giriş - orta olacak arkadaşım yayında olacak.
Dört gözle bekliyoruz hocam.Dün vermiş olduğum 5600 4060 18k lik sistemin iptalini verdim storyi görmesem haberim olmayacakti :(

Scofield İbo

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
İki sistem gelecek arkadaşlar bu ay biri üst segment diğeri giriş-orta. İlk giriş - orta olacak arkadaşım yayında olacak.
Anlamadım Yani Bu Ay 3 tane Sistem Çıkcak Ama İlki Üst Sekment Olcak PC HOCASIMI paylaşcak youtubede
Sonra giriş orta sonra ilk giriş orta Doğrumu

itsmertkadir

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Anlamadım Yani Bu Ay 3 tane Sistem Çıkcak Ama İlki Üst Sekment Olcak PC HOCASIMI paylaşcak youtubede
Sonra giriş orta sonra ilk giriş orta Doğrumu
Hocam “bu ay biri üst segment diğeri giriş-orta.” yazmış sonrada ilk orta olacak demiş arkadaşım yayında olacak derken tam ne demek istediniz hocam orayı bende anlamadım @OceanLaB

Eksisozluk

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Bari nereden satılacağı söylense. Vatanbilgisayar dan satış olcaksa ona göre avm gidilir. Yoksa karaborsacı personel çökecek.

exodia01

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
7
5600/4060ti 19.999tl gelse anında kapiş.

Vorkuta

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
Bu sistem ne zaman gelecek bir bilgisi olan var mı storynin üzerinden 2 gün geçecek nerdeyse

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri