Skygate AMD Sluttering problemi

Genzo

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
287
Hocam güzel bir format atıp herşeyi kendiniz doğrulayarak sistemi denemenizi öneririm.

KS

cnrdll

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
Hocam güzel bir format atıp herşeyi kendiniz doğrulayarak sistemi denemenizi öneririm.

İncehesap ın yüklediği Chipset b450 ninmiş. B550 Chipseti kurdum fakat her şey çorba oldu gibi şuan sıfırdan windows 10 formatı atacağım. Tüm driverları güncelleyip sonucu paylaşırım yardım eden herkese teşekkürler başta uğur hocama.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
İncehesap ın yüklediği Chipset b450 ninmiş. B550 Chipseti kurdum fakat her şey çorba oldu gibi şuan sıfırdan windows 10 formatı atacağım. Tüm driverları güncelleyip sonucu paylaşırım yardım eden herkese teşekkürler başta uğur hocama.
B450 yongasını nasıl kurmuşlar B550 yongasına onu anlamadım açıkçası. Gelişmelerden haberdar ederseniz sevinirim.

KS

cnrdll

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
B450 yongasını nasıl kurmuşlar B550 yongasına onu anlamadım açıkçası. Gelişmelerden haberdar ederseniz sevinirim.
Hocam şuan formatladım. Tüm driverları ve Chipsetleri güncelledim amd access memory bile açtım bios üzerinden sorun başta çözülmedi fakat şunu farkettim GTA 5 de Grafikleri yükseğe alıp MSAA kalitesini de 4x veya 8x yaptım. Drop falan kalmadı. Normal bir durum mu? @ugur.gozaydin

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Hocam şuan formatladım. Tüm driverları ve Chipsetleri güncelledim amd access memory bile açtım bios üzerinden sorun başta çözülmedi fakat şunu farkettim GTA 5 de Grafikleri yükseğe alıp MSAA kalitesini de 4x veya 8x yaptım. Drop falan kalmadı. Normal bir durum mu? @ugur.gozaydin
Size daha önce söylemiştim GTA 5 çok eski bir oyun olduğundan yeni donanımlarda sorunlu çalışıyor. O oyunu baz almayın test yaparken.

JohnWayne

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
7
Uzun süredir cevap yazmadığına göre sorunu düzeldi galiba

KS

cnrdll

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
Uzun süredir cevap yazmadığına göre sorunu düzeldi galiba
GTA 5 de ki sorunu soruyorsanız grafikleri yükselttiğim de sorun olmadı fakat Valorant ve Fortnite gibi oyunlar da droplar devam etmekte grafik yükseltmekte bir işe yaramıyor.

KS

cnrdll

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
@ugur.gozaydin hocam işlemci drop yiyor demiştiniz. Güç ayarlarından işlemci durumu yüzdesini düşürüp sabitlemeye çalışsam da sorun çözülmedi fanları hızlandırdım güç verdim bu da işe yaramadı. Herhangi bir çözümü yok mudur bu dropların? Valorant ve Fortniteda da yaşıyorum.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
@ugur.gozaydin hocam işlemci drop yiyor demiştiniz. Güç ayarlarından işlemci durumu yüzdesini düşürüp sabitlemeye çalışsam da sorun çözülmedi fanları hızlandırdım güç verdim bu da işe yaramadı. Herhangi bir çözümü yok mudur bu dropların? Valorant ve Fortniteda da yaşıyorum.

Sisteminizde internet tabanlı olmayan bir oyun var mı eski olmayan?

KS

cnrdll

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
Sisteminizde internet tabanlı olmayan bir oyun var mı eski olmayan?
Resident evil village vardı onda hiç bir sorun yaşamadım Total war atilla da var onda da drop yemiyorum. Online oyunlar da yemediklerim Apex Legends , Fall Guys ve LoL de drop yemiyorum. Onlar da bir sorun yok fakat Valorant ve Fortnite gibi fps in 300 ile 500 arasında dolaştığı oyunlar da genelde drop yemeye başlıyorum fps i 144 e sabitlesem de geçmiyor valorant ve fortnite da sağa sola bakarken 0.5 saniselik droplar giriyor çok ufak ufak oyun zevki kalmıyor.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Resident evil village vardı onda hiç bir sorun yaşamadım Total war atilla da var onda da drop yemiyorum. Online oyunlar da yemediklerim Apex Legends , Fall Guys ve LoL de drop yemiyorum. Onlar da bir sorun yok fakat Valorant ve Fortnite gibi fps in 300 ile 500 arasında dolaştığı oyunlar da genelde drop yemeye başlıyorum fps i 144 e sabitlesem de geçmiyor valorant ve fortnite da sağa sola bakarken 0.5 saniselik droplar giriyor çok ufak ufak oyun zevki kalmıyor.

Yüksek FPS değerlerinde ekran kartınız odaklı bir problem olabilir. Bence artık firmaya geri dönüş yapın. Garanti veya değişim odaklı artık hangisi olursa kartta bir sorun var gibi duruyor.

redninja27

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Aynı sorunu bende yaşıyorum anakart modelimiz aynı.
Ekran kartı Rtx 2060 12 gb msi ventus.
Acaba sorunu nasıl çözdünüz?
Bana yardım ederseniz minnettar olurum size.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri