Neyse dostum para sizin ben bildiğimi ve bana mantıklı gelenleri söyledim ve son harfine kadar arkasındayım. 20000 TL ye şahsen bu sistemi bu özelleştirmeler ile almazdım.
yaklaşık 1 ay sonra alacağım zaten, 1 ay sonra 2 tane rami satmakla uğraşmaya değmez.İleride yapana kadar performans kaybı yaşayacaksın bende onu anlatmaya çalışıyorum.
Benim mi abiBütçeniz ne kadar?
Monitorle beraber alacağım 18500 felanBütçeniz ne kadar?
Valla hocam ben dün gece 19.600 lira civarına aldım sistemi. Özelleştirme olarak RAM'leri Kingstron Hyper 2x8 yaptım. Kasayı MSI MAG kasayla değiştirdim. İşlemciyide dün gece 5600 stoklu kalmadığı için 5500 olarak gösteriyordu sistem. O yüzden mecbur 5600x seçtim işlemciyi.Neyse dostum para sizin ben bildiğimi ve bana mantıklı gelenleri söyledim ve son harfine kadar arkasındayım. 20000 TL ye şahsen bu sistemi bu özelleştirmeler ile almazdım.
Bak fiyat tekrar düştü. 16899 TL oldu Ryzen 5 5600 ile özelleştirme yapmadan direk alınır.Valla hocam ben dün gece 19.600 lira civarına aldım sistemi. Özelleştirme olarak RAM'leri Kingstron Hyper 2x8 yaptım. Kasayı MSI MAG kasayla değiştirdim. İşlemciyide dün gece 5600 stoklu kalmadığı için 5500 olarak gösteriyordu sistem. O yüzden mecbur 5600x seçtim işlemciyi.
Kendim farklı sistemler topladım Akakaçe'den deneme amaçlı. Bu fiyat skalasında benim istediğim seviyede bir sistem aynı paralara hatta daha yükseğe geliyordu. O yüzden bence mantıklı oldu bu sistemi almam, ekran kartından ekstra f/p kazanıyorsun.
Aynen şuan bu şekilde alınabilir zaten, güzel sistem olduğu haliyle. Ben işte dün gece baktığımda 5600 stoğu bitmişti, 5500 gösteriyordu. O yüzden 5600x seçmek istedim. Kasa ve ramleride biraz marka/kaliteye olan yönelimimden seçtim.Bak fiyat tekrar düştü. 16899 TL oldu Ryzen 5 5600 ile özelleştirme yapmadan direk alınır.
ne yaptın hocam en son 5600 stokları yenilenmiş.Aynen şuan bu şekilde alınabilir zaten, güzel sistem olduğu haliyle. Ben işte dün gece baktığımda 5600 stoğu bitmişti, 5500 gösteriyordu. O yüzden 5600x seçmek istedim. Kasa ve ramleride biraz marka/kaliteye olan yönelimimden seçtim.
Yukardaki yorumlarda yazdım dostum, aldım sistemi 5600x + Kingston Hyper Fury RAM'ler ve MSI MAG kasa özelleştirmesi ile.ne yaptın hocam en son 5600 stokları yenilenmiş.
hayırlı olsunYukardaki yorumlarda yazdım dostum, aldım sistemi 5600x + Kingston Hyper Fury RAM'ler ve MSI MAG kasa özelleştirmesi ile.
Teşekkür ederim, aslında 5600'lü o aldığım gece kalmış olsaydı hiç özelleştirme yapmadan alacaktım ama olan oldu artık. Gerçi çokta bir kötü yanı yok, en azından kaliteli parçalar almış oldum biraz.hayırlı olsun