Skygate sistem özelleştirme!

msbfncn

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Öncelikle iyi günler forum sakinleri.
Ben bütçem sınırlı olduğu için çok fazla bir özelleştirme yapamadım. birkaç sorum olacak sadece.
Öncelikle linke tıklayınca da göreceğiniz gibi kasayı cougar MX350 ile değiştirdim hem psu 700w olduğundan dolayı hem de fiyatı düşürüyor.
Ben pc yi böyle alsam bir sıkıntı olur mu?
Diğer ssd falan onları ilerleyen zamanlarda 1tb a çıkarmayı düşünüyorum. Ana kartta bazıları b550 falan diyor b550 nin ne farkı var b440 den anlamadım açıklarsanız sevinirim.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Net bütçe nedir nereye kadar çıkabilirsiniz? B550 yongasına çıkarsanız PCIe 4.0 desteğine olacak sistemde. Dolu bir anakarta çıkmak isterseniz TUF B550 veya ROG B550 anakartlara yükselebilirsiniz ama şart değil tabi. Kasa ve PSU olarak MX440 öneririm.

KS

msbfncn

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Aslında net bütçe 15.500 falan üstünü ailem tamamlayacak çok da yük olmak istemiyorum. zaten uzun zamandır bilgisayar diye darladığım için onları :D

KS

msbfncn

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için.
Bu cougar kasa ve psu lar güvenilir heralde hiç kullanmadım bi bilgim yok ama sorun çıkartmaz umarım

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Alman markasıdır sorun yok. MX350 kasa MESH daha iyi hava akışı var ama yan panel temperli cam olmayabilir öyle bir versiyonu da var pleksi malzemeden olanı ona dikkat edin. MX440 öneririm ama +655 TL vermeniz gerek değer ama masraf yapmak istemezseniz şart değil.

Son düzenleme:

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri