Skygate Siyah Ekran

Alli

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
Selam arkadaşlar, yeni çıkan skygate sistemine sahibim bugün Photoshop kullanırken bi anda ekran gitti sistem çalışmaya devam ediyordu. Bilgisayar ilk geldiğinde her şey kuruluydu ekran kartı driver'ı da kurulu ve günceldi silip tekrar yüklemeli miyim driver'ı? Sorun neyden kaynaklanıyor olabilir?

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,234
Eğer en güncel olan sürüm kurulu ise sorun olabilir. AMD her yeni sürümü tam çıkmadığı hâlde yayınladığı için böyle şeyler olabilir. En son sürüm değil de bir eskisini kurmak daha mantıklı olabilir.

KS

Alli

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
Eğer en güncel olan sürüm kurulu ise sorun olabilir. AMD her yeni sürümü tam çıkmadığı hâlde yayınladığı için böyle şeyler olabilir. En son sürüm değil de bir eskisini kurmak daha mantıklı olabilir.
Evet en güncel sürüm, aslında tavsiye edilen de en güncel sürüm oluyor aslında

KS

Alli

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
1661691004494.png

Bu sürüm, güncelleştirmeleri denetle deyince başka bir sürüm çıkmıyor en güncel olarak bunu gösteriyor

Yusufb23

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
47
Muhteşem 6000 serisinde bile var bu problem bende 500 serisinde yapıyordu

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Selam arkadaşlar, yeni çıkan skygate sistemine sahibim bugün Photoshop kullanırken bi anda ekran gitti sistem çalışmaya devam ediyordu. Bilgisayar ilk geldiğinde her şey kuruluydu ekran kartı driver'ı da kurulu ve günceldi silip tekrar yüklemeli miyim driver'ı? Sorun neyden kaynaklanıyor olabilir?
Eğer gidip geldiyse kablo veya sürücü odaklı bir sıkıntı olabilir. Arka planda sürücü güncellenmesi oluyor olabilir o aşamada. Tekrar oldu mu bilmiyorum ama sürücü güncelliğini kontrol edin. Tabi ekran geldiyse.

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,234
Ekli dosyayı görüntüle 5575
Bu sürüm, güncelleştirmeleri denetle deyince başka bir sürüm çıkmıyor en güncel olarak bunu gösteriyor
Bu sürüm benim normal olarak bahsettiğim sürüm. Bunda sorun yok yani. O zaman siyah ekran başka bir sebepten dolayı olmuş olabilir. Görüntü kablosu yanlışlıkla çarpabileceğiniz yerde mi ?

KS

Alli

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
Usta onun çözümü yok emin ol sanıyorsam ekran gidiyor ama işlemci fanı kasa fanı falan dönüyor ama ekrana görüntü gitmiyor peki görüntü giderken bir ses çıkardı mı
En son yanlış duymadıysam kulaklığa "dıt" diye bi ses geldi onun dışında bir şey duymadım

KS

Alli

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
Bu sürüm benim normal olarak bahsettiğim sürüm. Bunda sorun yok yani. O zaman siyah ekran başka bir sebepten dolayı olmuş olabilir. Görüntü kablosu yanlışlıkla çarpabileceğiniz yerde mi ?
Kasanın arkasında

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri