Skyrim hangi versiyon alınmalı?

Midplus

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
117
Merhaba Arkadaşlar,

Oynayan var mı aranızda hangisini almam lazım?

Ekli dosyalar

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    93.8 KB · Görüntüleme: 18
Moderatörün son düzenlenenleri:

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Oyunu daha önce oynamadım ama Anniversary Edition sürümü bir yıl dönümüne özel çıktı bildiğim kadarıyla ve tüm paketler dahil ekstra özel içeriklere sahip olan bir sürüm. %100 emin değilim tabi bildiğim kadarını anlattım.

ibrahimunaLife

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
348
Ben sadece paylaşmış olduğun görseli baz alarak söylüyorum. Altta ki ürün içeriğinde üstte ki pakete de yer verilmiş. Yani alttakini alırsan üstte ki paket içeriğinde yer alıyor. Alan / oynayan birileri çıkar elbet. Onların da fikirlerini bekle süresi varmış zaten.

s4lly

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
226
Skyrim Anniversary Edition'da Skyrim Special Edition ve Anniversary Edition'ın çıktığı tarihte yayınlanmış olan tüm Creation Club içerikleri bir araya getiriliyor. Bunların içinde ek görevler, zırhlar ve oyun modları bulunuyor.

KS

Midplus

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
117
Skyrim Anniversary Edition'da Skyrim Special Edition ve Anniversary Edition'ın çıktığı tarihte yayınlanmış olan tüm Creation Club içerikleri bir araya getiriliyor. Bunların içinde ek görevler, zırhlar ve oyun modları bulunuyor.
Creation Club ne demek tam olarak

shogun

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
469
Skyrim Anniversary Edition'da balık tutma görevleri ve survival mod geliyor. Survival modda zamanla acıkıyorsunuz ve uyumanız gerekiyor.
Ama bunu kapatmak mümkün.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri