B450 lerede geldi diye biliyorum.Arkadaşlar B450 cipsetli anakartlara Smart Access Memory Desteği geldi mi?
Elimde B450 Tomahawk Max II var.
Biosta re-size var olarak gözüküyor sanırım.Arkadaşlar B450 cipsetli anakartlara Smart Access Memory Desteği geldi mi?
Elimde B450 Tomahawk Max II var.
Eski olabilir buAMD nin sitesinde 500 serisi anakartlar yazıyor galiba 400 serisinde yok.
Ekli dosyayı görüntüle 6439
Olabilir. Ben direk SAM yazarak kendi sitesinde baktım ve orada 500 serisi anakartlar yazıyordu.Eski olabilir bu
Teknopatta Recep Baltaş Amd anakartlarda bu özellğin nasıl açılacağını göstermiş cipset belirtmemiş. Yorumlarda biri sormuş ve B450 cipsetlere bu desteğin geldiğini yazmışAMD nin sitesinde 500 serisi anakartlar yazıyor galiba 400 serisinde yok.
Ekli dosyayı görüntüle 6439
Bilmiyorum. Bu tüm B450 anakartlar değil de markaların verdiği destek ile de alakalı olabilir. Asus yapmış mesela ama diğer markalar hakkında bir bilgiye ulaşamadım.Teknopatta Recep Baltaş Amd anakartlarda bu özellğin nasıl açılacağını göstermiş cipset belirtmemiş. Yorumlarda biri sormuş ve B450 cipsetlere bu desteğin geldiğini yazmış
Kullanılabilir. Sisteminiz nedir ?Re-Size BAR Support kullanmak için illa nvidia mı olmalı AMD ekrankatı ile kullanılabilir mi
Elimde sadece 6700 ekran kartı var . Yeni sisteme toplamak için yol haritası yapıyorum kendime ya ASUS PRIME H670-PLUS D4 ve İNTEL 12700F veya MSI MPG B550 GAMING PLUS ve Ryzen 5600 ile sitem kuracağım , siz hangisini tercih ederdinizKullanılabilir. Sisteminiz nedir ?
12700F uçuk kalır ama onun yerine i5 12400f öneririm ama kalibreyi yüksek tutucam derseniz i513600kf öneririm. Anakartta ise H670 daha iyi olacaktır 4x4 gen ssd desteği mevcut B550 de 3x4 gen ssd desteği mevcut.Elimde sadece 6700 ekran kartı var . Yeni sisteme toplamak için yol haritası yapıyorum kendime ya ASUS PRIME H670-PLUS D4 ve İNTEL 12700F veya MSI MPG B550 GAMING PLUS ve Ryzen 5600 ile sitem kuracağım , siz hangisini tercih ederdiniz