Soğutucu Uyumluluk Sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

adem879

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Aldığınız soğurucu yani Thermaltake UX200 AM4 uyumlu bir soğutucu ki sizin aldığınız anakartta AM4 soket yani 100% uyumlu sorun yok. O gittiğiniz yer ya işi bilmiyor yada ürünlere bakmamış.

KS

adem879

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
Aldığınız soğurucu yani Thermaltake UX200 AM4 uyumlu bir soğutucu ki sizin aldığınız anakartta AM4 soket yani 100% uyumlu sorun yok. O gittiğiniz yer ya işi bilmiyor yada ürünlere bakmamış.
Bilgisayar ve yazılımları oraya kurduruyorum. Soğutucuyu şimdilik kendi soğutucusuyla kuracaklar hocam bildiğiniz bunu kurabilecek bir yer var mı?

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Nerede yaşıyorsunuz bilmiyorum. Ben İstanbul/Sultanbeyli de oturuyorum yani önerimi buradan yapabilirim. Ama soğutucu montajı çok kolaydır yaparsınız sizde.

KS

adem879

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
Nerede yaşıyorsunuz bilmiyorum. Ben İstanbul/Sultanbeyli de oturuyorum yani önerimi buradan yapabilirim. Ama soğutucu montajı çok kolaydır yaparsınız sizde.
Ben de istanbuldayım. Şimdi geri döndüler parçayı halletmişler test edeceklermiş olmazsa sinerjinin dükkanına gideceğim hocam dönüşünüz için teşekkürler cidden pc hocası gibisiniz soru sormadan durulamıyor :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri