Fırsat Şok Market Hazır Sistem

GadJa

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhabalar,

Monitörüm eski olduğundan dolayı arkadaşlarla bir f/p monitör arıyorduk bir arkadaşım attı şok markette satılacak olan monitor var dedi gruba attı görüp şaşırdık hemen üstündeki kısımda hazır sistemler vardı ihtiyacı olan biri çıkar düşüncesi ile paylaşma gereği duydum (fotoğrafın ölçülerinden dolayı yükleyemedim)

1658128365668.png

Moderatörün son düzenlenenleri:

Hz.ETQ

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
683
Ss alip atabilirsiniz böyle bilmece gibi oluyor
Merhabalar monitörüm eski oldugundan dolayı arkadaşlarla bi f/p monitör arıyorduk bi arkadaşım attı şok markette satılacak olan monitor var dedi gruba attı görüp şaşırdık hemen üstündeki kısımda hazır sistemler vardı ihtiyacı olan biri çıkar düşüncesi ile paylaşma gereği duydum (fotoğrafın ölçülerinden dolayı yükleyemedim)

ZeroTolerance

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
63
Sağdaki kart 3060 değil 3050 ekran kartıdır.

Diğer sistemleri geçen zamanlarda bir YouTube kanalında parçaları en ucuz şekilde hesaplayan birisi vardı. Aralarında 100-200₺ fark ediyordu. Fiyat farkı yok denilecek kadar az. Son sistemin herhangi bir sıkıntı çıkaracağını zannetmiyorum zaten iki yıl garantili. Alacak arkadaşlara hayırlı olsun.

Son düzenleme:

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,234
Her zaman ki gibi kazık fiyatlar ve milleti dolandırmalar. Sırf insanlar internete güvenmeyip böyle yerlerden alıyorlar diye milleti kazıklıyorlar. DA böyle bir şok sistemini incelemişti ve 700tl mi ne daha ucuza geliyordu. Bunlarda aynıdır herhalde. ÇÖP!!

Hz.ETQ

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
683
Merhabalar monitörüm eski oldugundan dolayı arkadaşlarla bi f/p monitör arıyorduk bi arkadaşım attı şok markette satılacak olan monitor var dedi gruba attı görüp şaşırdık hemen üstündeki kısımda hazır sistemler vardı ihtiyacı olan biri çıkar düşüncesi ile paylaşma gereği duydum (fotoğrafın ölçülerinden dolayı yükleyemedim)
Monitörlerden bi tek 32 " uygun galiba

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri