Son defa soracağım Hangisini almalıyım ?

HermesQuadrat

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Xbox One S 500GB, 320GB hard disk, 9. nesil kol, pil ve pil şarjı, oyunlar; Elden Ring, Sekiro, The Witcher 3, Dark Souls 1, 2, 3, GTA 5 ve 4, Devil May Cry 1, 2, 3, 5, Fıfa 22 ,metal Gear Solid 5 ve Deus Ex metro Full serisi, 2 aylık Game Pass Ultimate =2800 TL.

Playstation 4 1 tb 1 kolrdr2 assasin creed oddysey, 3 aylık ps plus = 3500

Moderatörün son düzenlenenleri:

Hz.ETQ

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
683
Hocam ayni konu açılmıştı galiba yanlış miyim ? Bir cok arkadas da fikrini belirtmişti

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Aynı konudan 3 adet açmışsınız ki diğer konularda güncel ve aktif. Tekrar aktif ve güncel bir konunuz varken benzer bir konu açarsanız uyarı alacağınızı belirtmem gerekiyor. Açıktan belirtiyorum şimdilik. Lütfen kurallarımıza uyun.

Konuya gelecek olursak diğer konulardaki fikrim hala aynı 1. seçeneği almalısınız.

KS

HermesQuadrat

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Hocam ayni konu açılmıştı galiba yanlış miyim ? Bir cok arkadas da fikrini belirtmişti
E daha önce o kadar kişi cevap verdi aynı konuya. Hala karar veremediniz mi?
Aynı konudan 3 adet açmışsınız ki diğer konularda güncel ve aktif. Tekrar aktif ve güncel bir konunuz varken benzer bir konu açarsanız uyarı alacağınızı belirtmem gerekiyor. Açıktan belirtiyorum şimdilik. Lütfen kurallarımıza uyun.

Konuya gelecek olursak diğer konulardaki fikrim hala aynı 1. seçeneği almalısınız.
çok kararsız biriyim kusura bakmayın ama hepsinde farklı bir ps 4 ilanı var çok kararsız kaldım teşekkür ederim tüm yardımlarınız için

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri