Son kez soruyorum kusura bakmayın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Trixansa

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
İlk defa kendim bir sistem toplayıp alacağım için heyecanlıyım bu yüzde kusura bakmayın.

Buradaki yazmış olduğum sistem ile alttaki sistem arasında çok fark varmı ?
https://forum.pchocasi.com.tr/konu-topladigim-sistem-bir-sikinti-cikarirmi.html

Alttaki sistem daha ucuz ve üsttekine eş değer olduğunu düşünüyorum. Alttaki sistem ile üstteki sistemin bir farkı yoksa alttaki sistemi satın alacağım tekrardan teşekkürler.

Bu sistemde sadece kasa - ssd ve ram'i değiştirdim uygun fiyatlı olacak şekilde
 x AMD Ryzen ™ 5 1600 AF 3.2GHz (Turbo 3.6GHz) 16MB Cache 12nm Yeni Versiyon AM4 İşlemci - Wraith Stealth Soğutuculu722,45 ₺ + KDV
Anakart​
Bellek​
Ekran Kartı​
SSD​
Kasa​
1 x Dark Raider 500W 3x12cm RGB Fanlı, Tempered Glass Cam Panel, USB 3.0 Bilgisayar Kasası (DKCHRAIDERP500)338,12 ₺ + KDV

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Bir sorun yok alınabilir size söylemiştim konunuzda zaten durumu. Sorun yok uyumlu bileşenşer diye marka model değişmesi önemsiz aynı bileşen olduğu sürece.

KS

Trixansa

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
Bir sorun yok alınabilir size söylemiştim konunuzda zaten durumu. Sorun yok uyumlu bileşenşer diye marka model değişmesi önemsiz aynı bileşen olduğu sürece.
Çok teşekkür ederim arada 174 TL fark var ve ucuza geliyor bu beni endişelendirdi. Kasada aerocool 500w psu var bu yüzden çok iyi fırsat olarak düşünüyorum.
Forumda çok fazla soru sordum bu yüzden kusura bakmayın anlayışınız ve sabrınız için teşekkür ederim uğur bey

KS

Trixansa

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
Ö.değil sizin aklınızda soru işareti kalmasın yeter bir problem yok. Başka bir sorunuz var mı?
Dünkü topladığım sistem ile aynıysa bu sistem sorum yok. Boştan boşa paramın gitmesinide istemiyorum açıkçası.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Sorun yok dünkü sistemde PSU giriş seviyesi aerocool idi bunda Dark benzer sayılırlar. Bir sorun yok.

Başka sorularınız için foruma yine bekleriz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri