- Tepki
- 13
21.440 TL'ye denk geldi.
İleride 3600 Mhz ram ve 13.nesil İşlemci takarım yolumuza bakarız
İyi forumlar.
Moderatörün son düzenlenenleri:
Gddr6x ya o yüzden fazlaHayırlı olsun ama 3060Ti için fiyat biraz fazla sanki.
3070 ler bile 20-23k hocam 3060ti için 21k fazla olmuş.Gddr6x ya o yüzden fazla
parcalar güzel full kalite secmisiniz hayırlı olsun güle güle kullanınEkli dosyayı görüntüle 18062
21.440 TL'ye denk geldi.
İyi forumlar.
Daha gelmedi, hazırlanıyor. Gelince yaparım da, hangi siteden yapmamız gerekiyor?Asus bileşenler için para iadesi almayı unutmayın.
nasıl yani açıklarmısın nasıl oluyor oAsus bileşenler için para iadesi almayı unutmayın.
Hocam nasıl oluyor bilgi verebilir misiniz?Asus bileşenler için para iadesi almayı unutmayın.
1 tb SSD ekleme yaptım o kadarHarbiden o nasıl oluyor aynı sistem hemen hemen bende de
Hocam nasıl oluyor bilgi verebilir misiniz?
Bende ilk başlarda stok fan ile kullandım. Geçen gün indirim kampanyası yapılan İD-COOLER FrostFlow X 240 sıvı soğutmayı taktım. Aynı bileşenler bendeki kasa corsair ve ekran kartı Asus GeForce Rtx 3070 dual. Bu sıvı soğutma olmadan önce call of duty modern warfare 2, Wolfenstein The new order, cs go gibi oyunlarda ortalama 50 60 arası gidiyordu. Şimdi 15 dk stres testinde bile 43 dereceyi geçmedi12400f Stok fan kullanıyorum, çok fazla ısınan işlemci değilmiş.
Fakat ileride lazım olur 13.nesile geçersem diye hangi soğutucuyu almalıyım?
Kasam 240 mm destekliyormuş fakat Hava Soğutucu yeterli olur sanıyorum.
Peki teşekkürler. Ben sadece para iadesini merak etmiştim1 tb SSD ekleme yaptım o kadar
Selman ismini görünce sövüyodum az daha depremde beni Tuğrul Selmanoğlu mahkemeye vermişti hfjdj
Asus para iadesi yazın googleye cıkmıyo karsınıza sadece kasa için para iadesi oluyor gerisi listede yok
Başka bir Forum sitesinde 2017 yılınde yapılmış bir yazı var. Başka bir açıklama veya nasıl yapıldığına dair yazı bulamadım
TeşekkürlerASUS Promotion
Kampanyaya dahil olan ASUS ürünlerini satın alın 6945 TL'ye kadar geri ödeme kazanın!* *Her katılımcı, kategori 1'den ürün grubu başına yalnızca bir (1) uygun ürün veya kategori 2'den bir (1) uygun Powered by ASUS özel PC talep edebilir.promotion.asus.com
Bu sistemde sadece kasa da geçerli oAsus bileşenler için para iadesi almayı unutmayın.
İşlemcin intel 3600e geçmek sana oyunlarda bir katkı yapmayacaktır. Hayırlı olsun güle güle kullan.Ekli dosyayı görüntüle 18062
21.440 TL'ye denk geldi.
İyi forumlar.
Evet sadece kasa için alabiliyor. Diğerleri listede yok.Bu sistemde sadece kasa da geçerli o![]()
Eyvallah sen söylemesen 240 tlden olacaktık. Bayramda bira paramız hazırEvet sadece kasa için alabiliyor. Diğerleri listede yok.
Yine de alsın tabi ki![]()
Tabiki 250 TL olması lazım galibaEvet sadece kasa için alabiliyor. Diğerleri listede yok.
Yine de alsın tabi ki![]()