- Tepki
- 796
nedemek hocam şimdiden hayırlı olsun tekrardanTeşekür ederim hocam sağ olun
nedemek hocam şimdiden hayırlı olsun tekrardanTeşekür ederim hocam sağ olun
Hocam Wipaste C2 marka termal macun kullanıyorum, önerebilirim, 6W/m-K gibi ortalama üstü bir değeri sunabiliyor, şimdiye kadar ısı anlamında bi sıkıntı yaşamadımHocam islemci için termal macun önerebilirmisiniz peki ?
Sizdemi ssd yi yükseltmemi istiyorsunuz hocam renegade veya kc300 düşünüyorum heralde aralarında pek bir fark yoktur.Hocam Wipaste C2 marka termal macun kullanıyorum, önerebilirim, 6W/m-K gibi ortalama üstü bir değeri sunabiliyor, şimdiye kadar ısı anlamında bi sıkıntı yaşamadım
Bu ararda sistemin hayırlı olsun, tek eleştiri ssd hakkında olacak onu da gördüğüm kadarıyla çoğu arkadaş dile getirmiş
ssd okuma yazma hızı nedir hocam tam olarak?Sizdemi ssd yi yükseltmemi istiyorsunuz hocam renegade veya kc300 düşünüyorum heralde aralarında pek bir fark yoktur.
@Syqex hocam sizlerin bu konuya katmak istediği herhangi bir şey varmı? Az da olsa yorumunuzu almak isterim açıkcası.
bütçe meselesi ama kc3000 tercih edilmesi ileriye dönük olarak çok daha mantıklı, ben sistemi toplayalı tam 1 yıl oldu, keşke bir tık daha yüksek ekipmanlar alsaydım diyorum şu sıra3500 2100 kingstok
kc3000 nin 7000 ne 6000 baya fark var
Yok hocam zaten yükselticem de bi renegade modeli var bide kc300, okuma yazma oranları aynı. Sanırım kc300 tercih etsem bir şey farketmezbende öyle dedim zaten bütçe çıkarsa almışken iyisini alın