Sorun Ekran Kartında mı Monitörde mi?

sercann0011

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
136
Selamlar, Birkaç Oyunda Yaşadığım Piksel Problemini Şu An incehesap Gaming gecesi Ürünlerinin Arka Planında Bariz Şekilde Gördüm Sorunum Ekran Kartında mı Monitörümde mi İlk Sorum Bu Şekilde İkinci Sorum Hazır Sistem Olduğu İçin Sistemi Aldığım Siteye mi Başvurmalıyım Yoksa Direkt Markaya mı Son Sorum İse Eğer Monitör Kaynaklı İse Değişim Mümkün müdür Ürünü 2600 TL Gibi Bir Fiyata Aldım Şu An 144Hz IPS Monitör Bulmak O Fiyatlara İmkansız Sayılır.

Ekran Kartım : MSI Ventus RTX 3060
Monitörüm : Msi G242 IPS 144Hz

Ekli dosyalar

• resim_2022-08-26_195000710.png
    resim_2022-08-26_195000710.png
    363.4 KB · Görüntüleme: 30
  • resim_2022-08-26_200041728.png
    resim_2022-08-26_200041728.png
    330 KB · Görüntüleme: 29

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,235
Tam anlayamadım sorun nedir ? Belki fotoğrafta belli olmuyordur ama site bende de aynı şekilde gözüküyor ve bende bir sorun yok.

KS

sercann0011

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
136
Tam anlayamadım sorun nedir ? Belki fotoğrafta belli olmuyordur ama site bende de aynı şekilde gözüküyor ve bende bir sorun yok.
sizde piksel şeklinde gözükmüyor hocam telefondan baktım bende de normal gözüküyor ama ben şu an baktığımda kare kare piksel şeklinde görüyorum telefondan çekilmiş bir fotoğrafı ekleyeceğim hemen

KS

sercann0011

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
136
@APRİLİKUKA @Syqex Yeni Fotoğrafı Ekledim Tekrar Bakmanızı Rica Edeceğim

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,235
Şimdi anladım. Tam emin olmamakla birlikte benim fikrim sorunun monitörde olduğu yönünde. Sanki renkler yokmuş kaymış gibi değişik bir şey oluşmuş.

KS

sercann0011

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
136
Şimdi anladım. Tam emin olmamakla birlikte benim fikrim sorunun monitörde olduğu yönünde. Sanki renkler yokmuş kaymış gibi değişik bir şey oluşmuş.
daha önce farklı bir konumda uğur hocam panelin bozuk olabileceğini söylemişti sorun monitörde ise yarın görüşeceğim ikinci sorumu yani markanın kendisi msi ile mi satın aldığım itopya ile mi görüşmeliyim

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,235
daha önce farklı bir konumda uğur hocam panelin bozuk olabileceğini söylemişti sorun monitörde ise yarın görüşeceğim ikinci sorumu yani markanın kendisi msi ile mi satın aldığım itopya ile mi görüşmeliyim
Bence siz İtopya'ya verin. Garanti sürecine sorununa falan onlar bakıp ilgilensin.

rkarayel

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
881
Kutudan aslında servis belgesi çıkmıştır. 14 gün süresi dolduysa muhtemelen muhatabınız servis olacaktır

KS

sercann0011

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
136
ayrıca belirtmemde fayda var mı bilmiyorum ama sonradan oluştu sanırım incehesap indirimlerini takip ederim ilk defa bu sefer fark etttim daha önce olsa dikkatimi çekerdi illaha

rkarayel

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
881
doldu hocam 3. ayında tam bugün garantisi kutusu her şeyi duruyor
Bence kutudan çıkan servise ulaşmanız gerekiyor ama emin olmak istiyorsaniz itopyaya mail atabilirsiniz. Eğer değişim/ iadede itopya sorun çıkarırsa( arkadaşım yaşadı) haberdar edin aynı adımları tekrar edelim.

KS

sercann0011

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
136
Bence kutudan çıkan servise ulaşmanız gerekiyor ama emin olmak istiyorsaniz itopyaya mail atabilirsiniz. Eğer değişim/ iadede itopya sorun çıkarırsa( arkadaşım yaşadı) haberdar edin aynı adımları tekrar edelim.
mutlaka edeceğim sorunun monitörde olduğundan hemfikiriz sanırım

rkarayel

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
881
mutlaka edeceğim sorunun monitörde olduğundan hemfikiriz sanırım
Kablo kontrolü yaptıysanız (imkan var mı bilmiyorum) ve ekran kartının bağlantı ya da driver eksiği olmadığından emin iseniz monitörün üzerine gidebilirsiniz hocam. Aklıma ayırt etmek için başka seçenek gelmedi, bu tip durumlarda ekran kartı icin sök tak, driver kontrolü gibi yolları deniyorum genelde

KS

sercann0011

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
136
Kablo kontrolü yaptıysanız (imkan var mı bilmiyorum) ve ekran kartının bağlantı ya da driver eksiği olmadığından emin iseniz monitörün üzerine gidebilirsiniz hocam. Aklıma ayırt etmek için başka seçenek gelmedi, bu tip durumlarda ekran kartı icin sök tak, driver kontrolü gibi yolları deniyorum genelde
yapmadım ama en kaliteli kablolardan almıştım hocam ekran kartımda driverde 1 güncelleme varmış yapayım yazayım ama çok ümitli değilim

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri