Sorun Ekran Kartında mı Monitörde mi?

KS

sercann0011

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
136
Alternatif öneri gelmezse gönderin gitsin hocam aklıma başka bir şey gelmedi en fazla driver komple kaldırır indiririz ama emin değilim karttan kaynaklı olup olmadığına
uğur hocam uğrar ya onu bekliyorum bi şekilde yardımcı olur kesin olarak teşekkürler sana da <3

KS

sercann0011

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
136
Sorun renk odaklı mı? Ben resimlerde bir renk ve parlaklık sorunu gördüm ama başka bir şeyse özet geçin.
piksel piksel hocam böyle yoğum şeyleri göstermiyor 2. fotoğrafı açıp kendi gaming gecesinde o sayfayla karşılaştırırsanız demek istediğimi anlarsınız

KS

sercann0011

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
136
piksel piksel hocam böyle yoğum şeyleri göstermiyor 2. fotoğrafı açıp kendi gaming gecesinde o sayfayla karşılaştırırsanız demek istediğimi anlarsınız
oyunlarda da oluyor sorun sadece en net burada göründüğü için burayı attım

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Gaming (Oyun) ayarları > Response Time (Tepki Süresi) ayarını farklı seçeneklerde deneyin.
Professional (Profesyonel) ayarları > HDCR ayarını açık ve kapalı deneyin.
Professional (Profesyonel) ayarları > Image Enhancement (Görüntü İyileştirme) ayarını farklı seçeneklerde ve kapalı deneyin.
Image (Görüntü) ayarları > Sharpness (Netlik) ayarını farklı seçeneklerde deneyin.

KS

sercann0011

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
136
Gaming (Oyun) ayarları > Response Time (Tepki Süresi) ayarını farklı seçeneklerde deneyin.
Professional (Profesyonel) ayarları > HDCR ayarını açık ve kapalı deneyin.
Professional (Profesyonel) ayarları > Image Enhancement (Görüntü İyileştirme) ayarını farklı seçeneklerde ve kapalı deneyin.
Image (Görüntü) ayarları > Sharpness (Netlik) ayarını farklı seçeneklerde deneyin.
üzgünüm olmadı hocam sadece image enchanmentta belirginleişp keskinleşti

KS

sercann0011

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
136
Arkdaşlar selam bugün ekran kartı driver güncellemesi gedli ve temiz kurulumla onu yaptım bir nebze hatta daha fazla kadar düzeldi ekran kartımda sorun olduğu anlamına mı gelir bu?

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri