Alternatif öneri gelmezse gönderin gitsin hocam aklıma başka bir şey gelmedi en fazla driver komple kaldırır indiririz ama emin değilim karttan kaynaklı olup olmadığınagüncelledim değişen bir şey yok hocam kablo kontrolü de yenisini almadan yapamam
Alternatif öneri gelmezse gönderin gitsin hocam aklıma başka bir şey gelmedi en fazla driver komple kaldırır indiririz ama emin değilim karttan kaynaklı olup olmadığınagüncelledim değişen bir şey yok hocam kablo kontrolü de yenisini almadan yapamam
uğur hocam uğrar ya onu bekliyorum bi şekilde yardımcı olur kesin olarak teşekkürler sana da <3Alternatif öneri gelmezse gönderin gitsin hocam aklıma başka bir şey gelmedi en fazla driver komple kaldırır indiririz ama emin değilim karttan kaynaklı olup olmadığına
Sorun renk odaklı mı? Ben resimlerde bir renk ve parlaklık sorunu gördüm ama başka bir şeyse özet geçin.@ugur.gozaydin hocam vardır bir bildiğin ya zor durumdayım vallaha
piksel piksel hocam böyle yoğum şeyleri göstermiyor 2. fotoğrafı açıp kendi gaming gecesinde o sayfayla karşılaştırırsanız demek istediğimi anlarsınızSorun renk odaklı mı? Ben resimlerde bir renk ve parlaklık sorunu gördüm ama başka bir şeyse özet geçin.
oyunlarda da oluyor sorun sadece en net burada göründüğü için burayı attımpiksel piksel hocam böyle yoğum şeyleri göstermiyor 2. fotoğrafı açıp kendi gaming gecesinde o sayfayla karşılaştırırsanız demek istediğimi anlarsınız
isterseniz ben de atabilirm monitör menüsünü telefondan çekerekMenülerden hallederiz sanırım panel odaklı sorun yoksa. Bakayım ben monitörün menülerine atacağım ayarları.
Gerek yok sitesinde PDF doküman var.isterseniz ben de atabilirm monitör menüsünü telefondan çekerek
üzgünüm olmadı hocam sadece image enchanmentta belirginleişp keskinleştiGaming (Oyun) ayarları > Response Time (Tepki Süresi) ayarını farklı seçeneklerde deneyin.
Professional (Profesyonel) ayarları > HDCR ayarını açık ve kapalı deneyin.
Professional (Profesyonel) ayarları > Image Enhancement (Görüntü İyileştirme) ayarını farklı seçeneklerde ve kapalı deneyin.
Image (Görüntü) ayarları > Sharpness (Netlik) ayarını farklı seçeneklerde deneyin.
kiminle görüşmeliyim hocam msi mi itopya mıYüksek ihtimalle panel sorununuz var ama birde görüntü aktarım kablonuzu kontrol edin.
Eğer 14 gün iadeniz geçmediyse ürünü iade edebilirsiniz. Yok geçtiyse MSI servisi ile görüşün.kiminle görüşmeliyim hocam msi mi itopya mı
Bir nevi öyle. Driver sıkıntılıymış.Arkdaşlar selam bugün ekran kartı driver güncellemesi gedli ve temiz kurulumla onu yaptım bir nebze hatta daha fazla kadar düzeldi ekran kartımda sorun olduğu anlamına mı gelir bu?
Ekran kartı değil de driver da sıkıntı olabilir.Arkdaşlar selam bugün ekran kartı driver güncellemesi gedli ve temiz kurulumla onu yaptım bir nebze hatta daha fazla kadar düzeldi ekran kartımda sorun olduğu anlamına mı gelir bu?