Sorun olmayabilir ama zaten kendiliğinden geliyor olması lazım.Merhaba arkadaşlar ben 1080p 75hz monitörden 165hz 2k monitöre geçicem aynı kabloyu kullansam sorun olur mu
2. El aldım hocam o yüzdenSorun olmayabilir ama zaten kendiliğinden geliyor olması lazım.
Kablo desteği varsa sorun olmaz.2. El aldım hocam o yüzden
sorun olmazMerhaba arkadaşlar ben 1080p 75hz monitörden 165hz 2k monitöre geçicem aynı kabloyu kullansam sorun olur mu
Kablo 165hz desteklemiyor olabilir HDMI ve ya DP versiyonu nedirMerhaba arkadaşlar ben 1080p 75hz monitörden 165hz 2k monitöre geçicem aynı kabloyu kullansam sorun olur mu
hocam modeli dell s2417dg peki hocam önereceğiniz kablo var mıKablo 165hz desteklemiyor olabilir HDMI ve ya DP versiyonu nedir
Hocam şuan sendeki kablonun versiyonu nedir belki uyumludur uyumlu değilse öneri yaparızhocam modeli dell s2417dg peki hocam önereceğiniz kablo var mı
Hocam buHocam şuan sendeki kablonun versiyonu nedir belki uyumludur uyumlu değilse öneri yaparız
Kablonun üzerindeki yazılarda Dp versiyonu yazarHocam bu
displayport yazıyor hocamKablonun üzerindeki yazılarda HDMI versiyonu yazar
Versiyonu nedirdisplayport yazıyor hocam
hocam ozaman hangi kabloyu almalıyım link atarmısınızdp ise muhtemelen olur ama hdmı da 165 alabileceğinizi sanmıyorum 2.1 ve sonrasında oluyor
Dp mi hdmı mı istersinhocam ozaman hangi kabloyu almalıyım link atarmısınız
arada kaç tl oynar hocamDp mi hdmı mı istersin
Dp daha pahalıdır ve hızlıdır
Hocam markaya göre değişir lakin sizde zaten dp kablosu var sorun olacağını sanmıyorum ama öner derseniz önerebilirimarada kaç tl oynar hocam
sorun olmayacaksa almayacağım olur mu olmaz mı acabaHocam markaya göre değişir lakin sizde zaten dp kablosu var sorun olacağını sanmıyorum ama öner derseniz önerebilirim
Olmaz rahat olun kablonun markası neydi bu aradasorun olmayacaksa almayacağım olur mu olmaz mı acaba