SS 5 vs Void Pro Elite Wireless

ozqur17

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Daha öncede bir konu açtım ama fikrim yine değişti. Kafam ağırlıklı olarak SS5'te.

Anakart: Z390 Gaming Edge AC.

Kullanım amacı: FPS ses kasmalı oyunlar ve genel.

Bütçe maksimum 1600 TL.

İkisi arasında kaldım. Gönül isterdi ki Arctis 7 almak ama malum fiyatı çok yüksek.

* Void RGB Pro Elite USB ile Wireless arasında tek fark bağlantı tipi mi?

Art

Klavye Delikanlısı
Tepki
326
Hocam merahabalar Hyper Cloud II incelediniz mi? Ses kasma konusunda başarılı bir performans veriyor.

Evet, ikisi arasındaki fark bağlantı tipi. Birisi kablolu diğeri kablosuz. Kablosuz olan da WiFi üzerinden yani bilgisayara bağladığınız sürücü ile bağlantı oluşturduğu için minimum gecikme sağlanıyor. bluetooth olanlarda gecikme nispeten fazla.

KS

ozqur17

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Hocam merahabalar Hyper Cloud II incelediniz mi? Ses kasma konusunda başarılı bir performans veriyor.

Evet, ikisi arasındaki fark bağlantı tipi. Birisi kablolu diğeri kablosuz. Kablosuz olan da WiFi üzerinden yani bilgisayara bağladığınız sürücü ile bağlantı oluşturduğu için minimum gecikme sağlanıyor. bluetooth olanlarda gecikme nispeten fazla.
İnceledim ama tarafımca 1150 TL'lik bir kulaklık değil. Öte yandan Elite USB 860 TL bandındayken Wireless modeli neden 1900 bandında anlayamadım gitti.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Kablosuz ürün olduğu için fiyat farkının olması normal. Aradaki fiyat farkı fazla mı evet ama o sınıfta çok fazla iyi ürün yok, bu yüzden pahalı.

KS

ozqur17

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Kablosuz ürün olduğu için fiyat farkının olması normal. Aradaki fiyat farkı fazla mı evet ama o sınıfta çok fazla iyi ürün yok, bu yüzden pahalı.

Corsair HS35'ten sonra bana sıcak gelmiyor nedense ya bilemedim. Bugün yine bir ton video izledim hocam bana önde gelen hep SS 5 oldu.

KS

ozqur17

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Bence siz SS AC 5 ürününe biraz fazla ısınmışsınız bir defa gönlünüzde yer edinmiş gerisi size boş geliyor. :)

Evet, ya HyperX'te eminim ki çok iyidir hatta ilk başlarda onu düşünüyordum ama SS bana daha cazip geldi. Fiyat olarakta çok farkı yok SS markası biraz daha sağlam görünüyor bana.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Sağlam veya genel malzeme yapısı olarak 2 üründe kötü değil de işte sizin gönlünüzde SS bir defa yer edinmiş bakmayın başka ürünlere bence. Isınamazsınız bu saatten sonra başka ürüne.

KS

ozqur17

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Sağlam veya genel malzeme yapısı olarak 2 üründe kötü değil de işte sizin gönlünüzde SS bir defa yer edinmiş bakmayın başka ürünlere bence. Isınamazsınız bu saatten sonra başka ürüne.
En kötü 10 gün deneyimlerim o zamanda farklı bir durum olursa iade ederim.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Kulaklıkta iade hakkı yok bildiğim. Hijyen odaklı bir ürün olduğu için iade edilmiyor. Değişmediyse durum böyle.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri