Tamamdır bios ekranında SSD varsayılan açılış olarak ilk sırada mı
İşinize yarayacak birşey yoksa biçimlendirebilirsiniz hocamAma bir sadece Windows olan kısmı acaba diğer kısmı da mi bicimlendirmeliyim
Hocam birşey dikkatimi çekti disk yöneticisinde HDD 0. ssd 1. Sırada acaba ondan olabilir miTamamdır bios ekranında SSD varsayılan açılış olarak ilk sırada mı
Biostaki liste önemli hocam, ilk açılışta ssd varsa ki muhtemelen kendisi alır ilk sıraya sorunsuz açılması lazım formatta bir sorun yoksaHocam birşey dikkatimi çekti disk yöneticisinde HDD 0. ssd 1. Sırada acaba ondan olabilir mi
Rica ederim hocam, halledebildiğinize sevindim zira ben akşamdan berj halledemedim yarına kaldıHocam hallettim sıkıntımı çok teşekkürler bu sdd işinde çok yardımcı oldunuz elinize emeğinize sağlık çok teşekkürler Forum Ailesi
Neyi halledemediniz hocam ?Rica ederim hocam, halledebildiğinize sevindim zira ben akşamdan berj halledemedim yarına kaldı![]()
Sormayın hocam HDD de problem var 2 saattir olmadı, Uğur hocamı da bı ton uğraştırdım yarın olacak nasipse hem ses geliyor hem dosyalarda problem var disk olmadan PC biosta kalıyorNeyi halledemediniz hocam ?