ssd montaj

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145

met 61

Cezalı Üye
Cezalı Üye
Tepki
0
KS

hslr

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
aygıt yöneticisinde gözüküyor ama bilgisayarımda gözükmüyor asrock h310m hdv

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Başlata Sabit Disk Bölümleri oluştur yaz yada diskmgmt.msc sonra bulunan sonuca giriş yap açılan pencerede altta Disk 0 / 1 diye giden bir bölüm olacak oradan SSD 'yi bul yanında ya Mavi / Sarı bir bar olacak ona sağ tıkla Sürücü harfi yada yolunu değiştir 'e tıkla sonra bir Harf ata sonra uygula hepsi bu eğer Siyah bir bar varsa sağ tıkladığında Yeni Birim oluştur 'a tıklayacaksın ve açılan pencerede tüm sorulara evet yada ileri de sadece İsim bölümünü değiştirebilirsin diğer hiçbir şeyin ayarını değiştirme hepsi bu kadar.

KS

hslr

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ok bunu uygulayacağım birde linki izledim dediğini harfiyen yaptım ama flashı görmüyor bootlarken ,boot optionda ilk başta olmasına rağmen bir tuşa basın dedikten sonra hata veriyor bulunamadı diye

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Windows 'u yazdırma biçiminiz doğrumu? Eğer yazdırma biçiminizde bir yanlış olduysa USB 'yi görür ancak format işlemine geçemez.

KS

hslr

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
linkte ne derse onu yaptım ama olmadı hdd de windows vardı normal pc yi açtım o şekilde yapmaya çalışıyorum artık

met 61

Cezalı Üye
Cezalı Üye
Tepki
0
wİNDOWSU  belleğe,yani flasha yazdırırken ,rufus programını kullandın mı.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Şu yöntemi dene. Windows 'u Rufus ile hazırlayamazsan. CMD (Komut İstmeni) 'ni Yönetici olarak çalıştır. Aşağıdaki kodları yaz. Her satırdan sonra ENTER tuşuna bas. NOT: select disk 3 bölümünde USB 'nin numarasını yazacaksın 3 'i sil neyse onu yaz list disk yazdıktan sonra çıkan listede numaraları belirir genelde listenin sonundaki olur boyut kısmından emin olabilirsin hangisinin olduğuna.

diskpart
list disk
select disk 3
clean
create partition primary
select partition 1
active
format quick fs=fat32
assign
exit

Bu işlemlerden sonra USB hazır olacak sonrasında Windows ISO dosyasının içindekileri kopyalayıp USB içine koyalayacaksın hepsi bu kadar.

KS

hslr

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
bana gönderdiğiniz linkte anlatılana göre birebir aynısını yaptım ama reboot and select proper boot devıce or ınsert boot media in selected boot device and press a key hatası geliyor windows flasha yazılmış normalde çalışıyor ama önyükleme ile ilgili bir sıkıntı var galiba

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Yazdırma biçiminizde bir problem var sanırım zira hatada USB yani seçilen aygıtta önyükelebilir bir biçim bulunmuyor hatası alıyorsun yazdırma biçiminizi düzgün yapın yukarıda yazdığım biçimde el ile yapabilirsiniz. Yada RUFUS yazılımını kullanarak yapabilirsiniz ancak ayarlarınızı doğru yapmalısınız RUFUS yazılımında çünkü bu hata ile yine karşılaşabilirsiniz.

KS

hslr

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
rufusta olmadı da uğur hocamın dediği kodlar sayesinde hallettim sağolsun yardım eden herkese teşekkürler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri