SSD önerileri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

BigThunder

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
İyi günler. SSD konusunda bir yardıma ihtiyacım var. Kullanmış olduğum pc lenovo y520 i5 7300 hq gtx1050 8gb ram. Laptopa ssd alıcam daha sonrasında ise ram upgrade yapıcam. Lenovo support un verdiği bilgide m2 pcie takabilirsin dedi. M2 pcie ve m2 pcie (nvme) arasında ne fark var bilmiyorum
https://pcsupport.lenovo.com/tr/tr/.../pd104614-product-overview-legion-y520-15ikbn

Pc özellikleri yukarıdaki linktetir. ALmak istediğim ssd yi de aşağı bırakıcam. Şimdiden cevap verenlere teşekkürler :)
https://www.hepsiburada.com/sandisk...vme-m-2-ssd-sdssdh3n-500g-g25-p-HBV00000WEC2W

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
M2 PCIe ile M2 PCIe NVME aynı şeyler. Aslında doğru yazılışı ve söylenişi PCIe versiyon numarası 3.0 veya 4.0 NVME M.2 SSD olarak yazılır ve söylenir. Destek var bilgilerinde belirtilmiş alabilirsiniz bulduğunuz ürünü. İtopya adresinde 529 TL bu arada aynı SSD.

KS

BigThunder

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
M2 PCIe ile M2 PCIe NVME aynı şeyler. Aslında doğru yazılışı ve söylenişi PCIe versiyon numarası 3.0 veya 4.0 NVME M.2 SSD olarak yazılır ve söylenir. Destek var bilgilerinde belirtilmiş alabilirsiniz bulduğunuz ürünü. İtopya adresinde 529 TL bu arada aynı SSD.

peki bu ürünü alsam taksam çalışır mı ? bir problem yaratır mı ?

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
M.2 SSD uyumu var görünüyor cihazda bir sorun yok alabilirsiniz.

Eğer kesin emin olmak istiyorsanız ya cihazı açın bakın M.2 yuvası var mı yok mu yada Lenovo desteğe yazabilirsiniz. Sorun bu cihazda NVME M.2 SSD uyumu var mı diye sorun var denirse o Sandisk SSD depolama ürününü alabilirsiniz.

KS

BigThunder

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
M.2 SSD uyumu var görünüyor cihazda bir sorun yok alabilirsiniz.

Eğer kesin emin olmak istiyorsanız ya cihazı açın bakın M.2 yuvası var mı yok mu yada Lenovo desteğe yazabilirsiniz. Sorun bu cihazda NVME M.2 SSD uyumu var mı diye sorun var denirse o Sandisk SSD depolama ürününü alabilirsiniz.

Üründe m2 desteği var. Ben zaten lenovo desteğe yazdım. Bana yukarıda bıraktığım pc nin özelliklerinin olduğu sayfayı attı. Benim problemim m2 pcie ve m2 nvme ne bunu merak ediyorum ne farkı var. Bana dediği şey şu desteğin m2 pcie desteği var dedi nvme yle alakalı bişey demedi.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Attığım mesajları net okuyun lütfen. Açıklamasını yaptım zaten size.

Açıklama;
"M2 PCIe ile M2 PCIe NVME aynı şeyler. Aslında doğru yazılışı ve söylenişi PCIe versiyon numarası 3.0 veya 4.0 NVME M.2 SSD olarak yazılır ve söylenir. Destek var bilgilerinde belirtilmiş alabilirsiniz bulduğunuz ürünü."

KS

BigThunder

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
Attığım mesajları net okuyun lütfen. Açıklamasını yaptım zaten size.

Açıklama;
"M2 PCIe ile M2 PCIe NVME aynı şeyler. Aslında doğru yazılışı ve söylenişi PCIe versiyon numarası 3.0 veya 4.0 NVME M.2 SSD olarak yazılır ve söylenir. Destek var bilgilerinde belirtilmiş alabilirsiniz bulduğunuz ürünü."

çok teşekkür ederim :) okuyunca net bi şekilde anladım :) iyi günler dilerim iyi ki varsınız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri