Ssd ve Hdd birlikte kullanmak

GokillerTR

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Dizüstü bilgisayarım i3 işlemcisine sahip ssd takacağım hdd'yi ise dvd okuyucu yerine takmayı düşünüyorum. Fakat hdd orda yavaşlamaya devam eder mi bunu merak ettim sadece ssd mi killanayim yoksa hdd dursun mu ? Depolama çok önemli değil 300tlye kadar onerebileceginiz ssd var mı ?

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Patriot 240GB Burst Okuma 555MB-Yazma 500MB SATA SSD (PBU240GS25SSDR) - 220,80 TL - Bu ürünü alabilirsiniz bu fiyata 3 yıl garantili + 180 TB ömürlü bir SSD bulmak zor. Marka yurtdışında bilinen en köklü firmalardan birisidir. Ülkemize yeni gelmeye başladı ürünleri kalite+performans önerimdir.

Ayrıca HDD 'nizi DVD portona takacaksınız bir CADDY ray ile aynı Sata okumasından veri akışı olacak bir kayıp olmaz.

KS

GokillerTR

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
Patriot 240GB Burst Okuma 555MB-Yazma 500MB SATA SSD (PBU240GS25SSDR) - 220,80 TL - Bu ürünü alabilirsiniz bu fiyata 3 yıl garantili + 180 TB ömürlü bir SSD bulmak zor. Marka yurtdışında bilinen en köklü firmalardan birisidir. Ülkemize yeni gelmeye başladı ürünleri kalite+performans önerimdir.

Ayrıca HDD 'nizi DVD portona takacaksınız bir CADDY ray ile aynı Sata okumasından veri akışı olacak bir kayıp olmaz.

Peki hdd yavaşlamaya devam eder mi ? Cevabınız için teşekkür ederim.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
GokillerTR' Alıntı:
ugur.gozaydin' Alıntı:

Peki hdd yavaşlamaya devam eder mi ? Cevabınız için teşekkür ederim.

Yavaşlamaya derken? Anlamdım ne demek istediğinizi.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri