SSD'den Sürekli Boş Alan Gitme Sorunu

Midplus

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
117
Merhaba Akadaşlar,

ssdim kendi kendine doluyor dün oyun indirdim 119 du sabah girdiö 118 di az önce bakayım dedim 117 olmuş bana program önerir misiniz boş dosyaları bulmam için

Ekli dosyalar

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    3.4 KB · Görüntüleme: 8

Hz.ETQ

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
683
Ben malwarebytes kullaniyorum islevsel, arada kisisel fotolarimi falan da sıliyor ama cani sagolsun

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Disk Savvy programını kullanabilirsiniz.

Birde sistemdeki kalıntılar ve yazılım tarafından temizleniyor olabilir. Size tavsiyem bir program/oyun kurduğunuzda ve tarayıcı gezintiniz bittiğinde ve kapattığınızda aşağıdaki konumları temizleyin.

Bir not defterine aşağıdaki kodu yapıştırıp dosya türünü tüm dosyalar ve bir dosta adı.BAT olarak kaydederseniz yönetici olarak çalıştırdığınızda o konumlardaki kalıntılar silinecektir.
  • @echo off
  • del /s /f /q "C:\Users\%username%\Recent\"*.*
  • del /s /f /q "C:\Windows\Prefetch\"*.*
  • del /s /f /q "C:\Windows\Temp\"*.*
  • del /s /f /q "C:\Users\%username%\AppData\Local\Temp\"*.*
  • EXIT
Alternatif olarak CMD yani komut istemi aracını yönetici olarak çalıştırıp sadece del ile başlayan her satır kodu yazıp her satırda ENTER 'a basarsanız aynı işlem gerçekleşir.

Alternatif olarak kodla vs. uğraşmam derseniz C:\Windows\Temp , C:\Users\%username%\AppData\Local\Temp , C:\Windows\Prefetch , C:\Users\%username%\Recent bu 4 konuma tek tek girip her şeyi silebilirsiniz. NOT : Silinmeyenler olursa o an kullanıyordur atlayabilirsiniz o dosyaları.

KS

Midplus

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
117
Disk Savvy programını kullanabilirsiniz.

Birde sistemdeki kalıntılar ve yazılım tarafından temizleniyor olabilir. Size tavsiyem bir program/oyun kurduğunuzda ve tarayıcı gezintiniz bittiğinde ve kapattığınızda aşağıdaki konumları temizleyin.

Bir not defterine aşağıdaki kodu yapıştırıp dosya türünü tüm dosyalar ve bir dosta adı.BAT olarak kaydederseniz yönetici olarak çalıştırdığınızda o konumlardaki kalıntılar silinecektir.
  • @echo off
  • del /s /f /q "C:\Users\%username%\Recent\"*.*
  • del /s /f /q "C:\Windows\Prefetch\"*.*
  • del /s /f /q "C:\Windows\Temp\"*.*
  • del /s /f /q "C:\Users\%username%\AppData\Local\Temp\"*.*
  • EXIT
Alternatif olarak CMD yani komut istemi aracını yönetici olarak çalıştırıp sadece del ile başlayan her satır kodu yazıp her satırda ENTER 'a basarsanız aynı işlem gerçekleşir.

Alternatif olarak kodla vs. uğraşmam derseniz C:\Windows\Temp , C:\Users\%username%\AppData\Local\Temp , C:\Windows\Prefetch , C:\Users\%username%\Recent bu 4 konuma tek tek girip her şeyi silebilirsiniz. NOT : Silinmeyenler olursa o an kullanıyordur atlayabilirsiniz o dosyaları.
kodlar ile bat yapmaya çalıştığımda bat dosyayı hemen açılıp kapanıyor hızlıca bi anda açılıp kapanıyor

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri