hocam büyük ihtimal ile bu sevdiğim türlerde bu bütçede oyun pek yoksevdiğiniz türleri söylerseniz ona göre öneri yapmak daha iyi olur
hades güzel bir oyunmudur Çağdaş hocamOyun öneri sevdiğim oyunlara göre atacağım;
![]()
The Witcher 3: Wild Hunt - Complete Edition on Steam
One of the most acclaimed RPGs of all time. Now ready for a new generation.ABOUT THE GAMEYou are Geralt of Rivia, mercenary monster slayer. Before you stands a war-torn, monster-infested continent you can explore at will. Your current contract?store.steampowered.com
![]()
Steam Store
Steam is the ultimate destination for playing, discussing, and creating games.store.steampowered.com
Hades türü oyunları seviyorsanız güzel oyundur girerim sıkılınca oynarım.hades güzel bir oyunmudur Çağdaş hocam
Araç sürmeyi sevdiğiniz içinhocam büyük ihtimal ile bu sevdiğim türlerde bu bütçede oyun pek yok
Açık dünya (gta tarzı araba sürmek vb.)
fps
interaktif
hitman tarzı gizlilik oyunları
stray benzeri hayvan yönettiğimiz
genellikle hikayeli oyunlarıda seviyorum
pek açıklayıcı olmadı gibi
Araç sürmeyi sevdiğiniz için
Tam içeriği bilmiyorum ama hitman alternatifi bakınırken karşılaştım denenebilir gibi
Evet, güzel bir oyundur. Çıkmadan önce beklemedeydim sonra biraz videolarını izledim güzeldi ama oynamadım halaGeneration Zero yu ilk defa gördüm güzele benziyor