Steam Disk yazma hatası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sinnlos

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Selamlar, bilgisayarıma CS;GO indirirken böyle bir hatayla karşılaştım. Steami sildim ve yeniden yükledim ama bir işe yaramadı ne yapmalıyım? Harddiskimde mi sorun var yoksa format atarsam düzelir mi?

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Aşağıdaki çözümleri deneyebilirsiniz.

1. Steam yazılımını kaldırırken tüm kalıntıları ile silen bir yazılım kullanın. CCleaner önerebilirim. Kaldırma işlemi tamamlanınca sistemi yeniden başlatın ve tekrar kurup deneyin.
  2. Antivirüs yazılımı kullanıyorsanız STEAM ana klasörünü güvenilir klasörlere ekleyin yazılımdan.
  3. Bir izin sorunu yaşıyor olabilirsiniz. STEAM klasöründe işlem yapma yetkisi almak için şunları uygulayın. STEAM ikonuna masaüstünden yada başlat menüsünden sağ tıklayıp dosya konumuna gidin. Açılan konumda Steamapps klasörüne sağ tıklayın ve Özellikler seçeneğine tıklayın. Açılan pencerede Güvenlik sekmesine gelin ve  Düzenle... seçeneğine tıklayın ve açılan pencerede Grup yada kullanıcı adları listesinde bilgisayarınızın adı neyse onu seçin ve aşağıdaki kutulardan Tam denetim iznini onaylayıp Uygula/Tamam seçeneklerini kullanın. Eğer listede bilgisayarınızın adı yoksa eklemek için Ekle... butonunu kullanın ve açılan pencerede Gelişmiş... ve sonraki pencerede Şimdi Bul seçeneğine tıklayın. Aşağıdaki listenden bilgisayarınızın adını bulun ve seçip Tamam seçeneğine tıklayın. Sonra eklenen adınıza yine aynı şekilde Tam denetim izni verin ve Uygula/Tamam seçeneklerini kullanın. 

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri