Soru Steam Hesap Bakiyem Ile Ne Yapmalıyım?

ICARUS

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
13
Steam'de 80 TL cüzdan bakiyem var bu aralar insanlar hep Cs silah skinin alıyorlar daha önce zup tarzı oyunları alıp kartlarını sattım onu önermeyin sizce oyun mu alayım yoksa Cs 2 için silah skini mi alayım kasa da alabilirim tavsiyelerinizi bekliyorum.

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,235
Ben olsam skin alırdım. Kasa ayrı dert , kart kasma oyunları da hep zam yedi.

IV.PALADADDY

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
821
Steam'de 80 TL cüzdan bakiyem var bu aralar insanlar hep Cs silah skinin alıyorlar daha önce zup tarzı oyunları alıp kartlarını sattım onu önermeyin sizce oyun mu alayım yoksa Cs 2 için silah skini mi alayım kasa da alabilirim tavsiyelerinizi bekliyorum.
Tavsiye edebileceğin bir skin var mı hocam.
ak47 awp skınlerıne bakabılırsın grafiği artan skınler artmaya da devam edecektır bence. az aşınmış ak47 simsiyahı 100 tlye aldım gecen haftalarda su an 150 civarında. ajan da alabilirsin.

KS

ICARUS

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
13
ak47 awp skınlerıne bakabılırsın grafiği artan skınler artmaya da devam edecektır bence. az aşınmış ak47 simsiyahı 100 tlye aldım gecen haftalarda su an 150 civarında. ajan da alabilirsin.
Teşekkürler ak47 ve awp skini alıcam. Acaba skinleri oyunda kullanınca değeri düşüyor mu?

Emirhan52

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
36
anladım teşekkür ederim benim fazla bilgim yokta o yüzden soruyorum peki bu silahlardaki eskime savaç görmüş gibi ünvanlar neye göre veriliyor

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri